zondag 10 januari 2010

Voorbereidingen 2010

De voorbereidingen voor het kamp 2010 zijn alweer begonnen :)

Liesanne is dit jaar (net als vorig jaar) de coördinator van het zomerkamp, ze vertelt je graag meer over de voorbereidingen voor een super zomerkamp 2010!...
2010 is weer begonnen. Een nieuw jaar. Zo aan het begin van het jaar vraag je je altijd af wat het nieuwe jaar je gaat brengen. En kijk je altijd terug op het afgelopen jaar. Als ik zelf eens terug kijk op 2009 dan is het zomerkamp me toch wel bij gebleven. Wat hebben we een ontzettend mooie week gehad. Een week waarin we van alles gedaan hebben en waar we ontzettend veel plezier hebben gehad.

Wat er allemaal in 2010 gaat gebeuren zal de tijd leren. Ik kan jullie al wel vertellen dat we weer op zomerkamp gaan. De voorbereidingen zijn weer begonnen. We gaan weer naar de zelfde locatie als afgelopen jaar “Heumensoord“. De jongens van de GGW (militairen van de luchtmacht) zullen ons weer ondersteunen en de begeleiders hebben er weer ontzettend veel zin in. En ik zelf natuurlijk ook. We gaan hard ons best doen om er weer net zo’n geweldige week van te maken als afgelopen jaar.

Het kamp kan natuurlijk niet doorgaan zonder jullie deelname!!!! Dus geef je gauw op; www.dvn.nl/contact of via 033 4630566.

Ik kan je beloven dat het een super leuk kamp wordt.

Graag tot ziens op 31 juli! :)

Terugblik op vorig jaar (kamp 2009)...zie voor meer foto's en verhalen van vorig jaar de berichten onder '2009' en vervolgens 'blogberichten'...

1 opmerking:

  1. Ik heb voor het diabetes kinderkamp een hyves gemaakt zodat wij elkaar al kunnen hyven

    zoek op diabetes kinderkamp 2010 op hyves

    groetjes

    Jort

    BeantwoordenVerwijderen