dinsdag 4 mei 2010

Jaja, de begeleiders zijn er al helemaal klaar voor!

Voorbereidingsweekend 2010


Het was zover, afgelopen weekend hebben we het voorbereidingsweekend gehad voor het komende zomerkamp. De zon scheen en bijna iedereen van de begeleiding was aanwezig. Zaterdag werden we om 9:00 op luchtmachtbasis de Peel verwacht. Het afgelopen weekend hebben we verschillende dingen met elkaar besproken. Zo hadden we een stukje teambuilding. Ook wij moesten aan de stormbaan geloven. In groepjes moesten we een grote balk over de het parcours vervoeren zonder dat de balk de grond raakte. Dit ging de begeleiding goed af.


Het belangrijkste wat we gedaan hebben is wel het programma voor jullie in orde maken. Er zijn allemaal leuke dingen bedacht. Ik ga natuurlijk niet vertellen wat we hebben bedacht, want dat blijft een verrassing. Maar ik kan je wel beloven dat het super gezellig wordt en dat er allemaal leuke dingen gaan gebeuren deze zomer op kamp.


Wij, als begeleiding, hebben er súper veel zin in. En kunnen niet wachten tot het zover is.


Het kamp zit inmiddels helemaal vol! Neem alvast een kijkje bij ‘deelnemers’ als je benieuwd bent wie er allemaal mee gaan dit jaar.


De komende weken zullen hier regelmatig nieuwe stukjes op de site komen dus neem vaak een kijkje zodat je niks mist.


Groetjes van alle begeleiders.


Als je een reactie wilt plaatsen bij dit bericht, klik dan onder de foto's hier beneden op 'reacties', vervolgens verschijnt een scherm waarin je je reactie kunt plaatsen.
Zoals je ziet zijn de vrijwilligers lekker actief dit jaar

Klink hieronder op 'X reacties' om zelf een reactie toe te voegen!

1 opmerking:

  1. Ik heb wel in de gaten dat de begeleiders dit jaar samen een super sportief team vormen, dat gaat helemaal goed komen, dat weet ik zeker!

    BeantwoordenVerwijderen