dinsdag 3 augustus 2010

Maandagavond en dinsdag overdag

Dikke pret: de kinderen hebben Liesanne in het zwembad gegooid, met kleren en al, dit kwam omdat Liesanne een weddenschap had met Maarten, Liesanne zei dat ze Maarten in het water zou gooien als ze hem 100 keer zijn pet van zijn hoofd moest halen, Maarten werd wijs en Liesanne kwam dus maar tot ongeveer 20 keer met het resultaat: natte kleren.
Na het eten was er een theatervoorstelling, “het boekenmannetje Ben” en die ging er in als koek, de kinderen (en zij niet alleen) waren van het begin tot het eind geboeid en hadden enorm veel plezier.
Na de theatervoorstelling werden de helden van de dag door Liesanne in het zonnetje gezet, dat waren dit keer:
Marit
Zij heeft zelf het infuussetje in haar been geschoten.
Tamar
Ze heeft voor het eerst zelf een infuussetje in haar bil geschoten.
Loes
Heeft voor het eerst in haar been een infuussetje geschoten.
Anne
Heeft voor het eerst (ZELF!) een infuus gezet in haar been.
Jelle
Hij heeft voor het eerst zonder EMLA een infuussetje geschoten.
Suze
Heeft voor het eerst een infuusje in haar bil gezet, het deed helemaal geen pijn!
Zij kregen allemaal een medaille en een heel mooi “Hello Kitty”- tasje om hun pomp in te doen van  Tasjesenzo (www.tasjesenzo.nl).
’s Avond voor het slapen gaan kwam in sommige tenten de voorleesmilitair langs, een nog niet eerder gesignaleerd talent die heel veel  leek op Frank. Ook Leanne was die avond voorleesmoeder.
Dinsdagmorgen werden we heel vroeg gewekt met een reveille-signaal op trompet en direct moesten allerlei  oefeningen doen om warm te worden zoals de sergeant van de Landmacht dat noemde, nou en toen ging even later het ontbijt er goed in.

Na het ontbijt werden er weer 2 helden toegejuicht:
Max
Heeft voor het eerst zelf een infuussetje in zijn bil gezet, en vervolgens zelf de oude er uit gehaald.
Hanna
Heeft voor het eerst een naald in haar been gezet!
Dinsdag was de luchtmachtdag, zoals gebruikelijk op Luchtmachtbasis de Peel, en we hadden weer schitterend weer, diverse militairen van zowel luchtmacht als landmacht verzorgde een zeer sportief programma, onder andere ganzenbordspel op delen van de hindernisbaan, ook mochten ze zoeken naar onder andere een verdekt opgestelde kameel met grote defensie verrekijkers, ook een trainingsronde voor het zoeken naar militaire spullen viel in de smaak.
Aan het einde mochten we komen eten in het bedrijfsrestaurant en daarna gingen we moe en met een volle maag terug, ik denk dat veel kinderen vandaag vroeg hun bedje zullen opzoeken.

Gesprek van de dag: Een van de kinderen vraagt of haar zusje van 4 ook mee mag op kamp, vraagt de begeidster: 'Heeft zij ook diabetes?', zegt het kind: 'Nee, want wilde mama liever niet, 2 kindjes met diabetes.'

Tot morgen,
Bram Boone


77 opmerkingen:

 1. Gert, vader Maarten3 augustus 2010 om 21:14

  Hallo Maarten,

  Weddenschappen afsluiten foei, dat mag nooit. Maar zo te lezen was je Liesanne wel te slim af. Pet je af :-). Voor dat je het zwembad in sprong heb je toch wel je pomp afgedaan.... wat dat betreft ben je een handige jongen om dit te vergeten, maar ja even laten drogen en klaar is kees (of niet). Zo te lezen hebben jullie weer een hele leuke dag gehad. De dagen vliegen om en ja hoor mij vakantie is ook weer voor bij ik mag morgen weer aan de slag. Nou nog veel lol en plezier met elkaar. We kijken weer uit naar het verslag van morgen. Groeten van Gosser, Mama Steven en Does.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jelle,
  Wat stoer zeg dat je de held vandaag bent, zonder Emla je setje erin. Geweldig hoor! Dat zal thuis ook veel tijd schelen. Viel het mee? En wat leuk dat je een Hello Kitty tasje hebt gekregen, daar ben je vast heel erg blij mee??
  We gaan zo gauw de andere foto's kijken. Ik weet zeker dat je een super dag hebt gehad op de Peel. Wat zal je slapen!! En morgen lekker uitslapen??
  Weltrusten, dikke kus van mama.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Chiel
  Hoe gaat het daar? Ik zie dat jullie allemaal leuke dingen doen. Nu maar hopen dat het een beetje goed weer blijft.
  Groetjes van ons allen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Frans, Heika en Rinske (van Anne Alkemade)3 augustus 2010 om 21:22

  Lieve Anne,
  Was het leuk, zo vroeg opstaan? Het mistte nog, of was dat een rookbom? Heb je het naar je zin? Vast wel. We zijn erg benieuwd naar al jouw verhalen.
  Slaap maar lekker en droom maar fijn.
  Kus van papa, mama en Rinske

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mama en papa Lars3 augustus 2010 om 21:24

  Ha Lars,
  he, he, eindelijk hebben we je kunnen spotten op foto's. Het is wel opvallend op welke foto's je staat: bij het zwembad met een kletsnatte Liesanne erin. Ik heb zo'n flauw vermoeden dat jij wel enige hulp hebt gegeven bij de plons...
  Heb je het leuk gehad op de legerbasis?
  Je had in ieder geval goed weer:droog en niet al te heet!
  Ik ben vandaag met Bjarne en Borre, Manoek en oma naar de grote speeltuin geweest en daarna naar de Mac. Opa en papa zijn druk bezig geweest met behangen. Het witte behang zit er nu op, het rode moet nog. De grote kast zit ook al in elkaar. Als het zo doorgaat, gaan we het gewoon echt afkrijgen! (het wordt mooi, ondanks dat er geen bloemetjes en Barbierandjes op mogen)Het was in het begin wel schrikken: papa had roze lijm gekocht... maar dat scheen erbij te horen en je ziet er ook niks meer van.
  Slaap lekker vannacht en morgen weer veel plezier!
  Dikke kus, mama en papa (en Bjarne en Borre en Baloe en Bagheera)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Joanna (mama van Luuk)3 augustus 2010 om 21:30

  Ha die Luuk,

  Op de foto's te zien was het vanmorgen nog mistig buiten en misschien zelfs een beetje koud? Ik moest enorm lachen bij het zien van de opdrukoefeningen... Vertel eens... hoe ging dat? Was dat een serieuze zaak of lagen jullie slap van het lachen? Zo te zien hebben jullie een kei-leuke dag gehad. Veel plezier nog!
  Opa en oma hebben ook een berichtje voor je achtergelaten, heb je die al gelezen?

  Dikke kus, mama, papa, tijn en mees

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Debby,

  Je zult wel heel erg moe zijn. Nu weet je ook wat soldaten allemaal moeten doen. Papa vond de hindernisbaan vroeger ook altijd "een geweldige uitdaging". Verder zagen we je ook nog heel geconcentreerd naar de voorstelling kijken, was vast heel spannend. Nog een paar daagjes, geniet er nog maar lekker van meisje!

  Groetjes,

  Papa, mama & Bonny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. papa en mama van Loes3 augustus 2010 om 21:31

  Dag schatje,
  Held van de dag!!!!
  Wij zijn super trots op je!Je bent een kanjer!
  En weer een medaille erbij voor je verzameling.
  En wat leuk dat je een Hello Kitty tasje hebt gekregen, daar ben je vast superblij mee!

  een hele dikke knuffel en kus van een hele trotse
  papa en mama

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Carin, Michelle en Luna3 augustus 2010 om 21:36

  heey Verena,
  Wat zag het programma van vandaag er weer super uit, en het weer was ook goed! Ben je niet moe geworden na zo'n drukke dag?
  Wij hebben hier ook niet stilgezeten, hoor! Vandaag zijn mama en Michelle naar Amsterdam geweest, en we hebben vanavond een heel groot stuk met Luna gelopen. Morgen moeten we met oma naar het ziekenhuis, voor controle. We hopen dat jij iets leukers op het programma hebt staan. Vast wel! Want tot nu toe ziet het er allemaal super uit.
  Welterusten voor straks en een dikke kus van ons allemaal, groetjes mama, Michelle en een lik van Luna

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ronald. Papa van Henriétte Heijnen3 augustus 2010 om 21:37

  Hoi Henriétte .
  zo te zien was het een mooie dag maar wel zwaar met al die militairen,s,morgens lekker sport gedaan en de rest van de dag de hindernisbaan en ganseborden,en dan nog het theater voorstelling.verder heb ik je ook nog op een foto gezien.en zo te zien heb je hebt ook lekker gegeten of niet dan.
  nou ,ik denk dat je wel moe bent ,dus slaap lekker en dan morgen weer zo,n prachtige dag net als die anderen dagen.
  Een dikke kus van mij en slaap lekker Papa.
  I Love You. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mathieu, Inge en Geert3 augustus 2010 om 21:41

  Hallo Tamar en Karlijn,

  Tamar heel goed dat je zelf een infuussetje in je bil hebt ingebracht. We hebben je ook op een aantal foto's gezien. Wat leuk dat je een pomptasje hebt gekregen!
  Jullie krijgen allebei de groeten van tante Loulou en oom Nico. Ze weten dat jullie deze week op kamp zijn en vinden dit erg leuk. Ze verheugen zich erop om jullie dit jaar weer te zien in Italië.

  We hopen dat jullie nog een paar mooie dagen hebben. Geniet er maar lekker van. Zijn jullie trouwens ook al in het zwembad geweest?

  Een dikke kus van mama en papa.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hoi karel ik heb gezien dat je een nieuwe vriend hebt ondekt en hij wou maandag niet het water in,ha ha ha.
  ik zag ook leuke foto's.
  nog veel plezier.
  groeten jonas

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Martijn - papa van Jelle3 augustus 2010 om 21:48

  Hoi "held Jelle"
  Ik lees dat je held bent geworden. Wat goed zeg van je!!! Echt knap!
  Hoe was het bij de soldaten? Was de stormbaan moeilijk of viel het mee? Alleen dat van die kameel in het bos moet je me nog een keertje uitleggen hoor! ;-)
  Veel plezier morgen (voor jou waarschijnlijk vandaag) weer op het kamp met alle andere kids en de leiding!
  Kus van papa

  BeantwoordenVerwijderen
 14. zusjes van Ruben Kooy3 augustus 2010 om 21:49

  Ha Ruub,

  Gaaf joh wat je allemaal gedaan hebt vandaag. Het was echt een hele sportieve dag.
  Mis je ons nog een beetje?? Wij vinden het wel kaal hoor zonder jou. We zijn wel heel trots op je dat je dit allemaal doet.
  Doei, veel liefs van je zusjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Martijn (Papa van Nina Duijm)3 augustus 2010 om 21:53

  Hoi Nina,

  Zo te zien op de foto's heb je weer een leuke dag gehad met het zoeken naar de spullen via de verrekijker, de stormbaan en het theater. Papa was vanochtend tegelijkertijd met jullie ook al aan het sporten. Dat was wel toevallig zeg!

  Ben je al benieuwd naar wat je morgen gaat doen??

  Nou welterusten voor strakjes en veel plezier weer morgen!

  Wil je Bram bedanken dat hij dit allemaal op Internet zet zodat wij kunnen zien wat jullie allemaal doen?

  Veel liefs en kusjes,

  Papa, Mama en Kevin

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oma Ria en Opa Gerard3 augustus 2010 om 21:55

  Gefeliciteerd Jelle,

  Wat goed van jou dat je nu zelf je setje geplaatst hebt en nog wel zonder emla.
  We hebben ook op de foto's gezien dat jullie dikke pret hebben met mensen in het water gooien en theater en de stormbaan van de militairen.
  Goed van jou dat je die medaille verdiend hebt.
  Geniet nog van de komende dagen en wij blijven je volgen!!!

  Groetjes, Oma Ria en opa Gerard

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Marco, Irma, Luca en Fenna3 augustus 2010 om 21:57

  Hallo Marit,

  Zo te zien heb jij het erg druk... met leuke dingen. Volgens ons is het wel gezellig! Veel actiefoto's en super berichten dat je aan het oefenen bent met spuiten. Ga zo door.
  Fenna wilde je laten weten dat ze het jammer vond dat je niet bij de timmermiddag kon zijn. Als je terug bent wil ze samen met je spelen. Geniet nog van 2 hele dagen pret!

  Knuffel van Fenna en Luca en natuurlijk van ons (Marco en Irma)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoi Mike

  Nou dat is even werken geweest vandaag. Zie dat jullie aardig hard moeten trainen. We hebben je ook zien staan op een foto harstikke leuk joh.
  Veel plezier morgen , maar dat gaat wel lukken want jullie doen echt hele leuke dingen op kamp zeg.

  Groetjes en een dikke kus van Mama, Papa en Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 19. paps en mams van Nina B3 augustus 2010 om 21:59

  Ha die Nina

  Stoer hoor! Sporten met al die militairen!!!
  Ik zag dat jij bij het theater vooraan zat.
  Was zeker erg leuk?

  Wat zou je morgen toch allemaal weer gaan beleven?

  Dikke kus van papa, mama, Bram en Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 20. lieve toon en maris
  zo te zien hebben jullie het hartistikke leuk daar:) en wat gaaf dat jullie in echte legertenten slapen! Ik ben benieuwd naar al jullie verhalen. Zondag ga ik zelf op vakantie maar ik kom vrijdag of zaterdag even langs en dan hoop ik jullie allebei nog zie. liefs Ilja

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Lian en Sjaak, (mama en papa van Maris/ Toon)3 augustus 2010 om 22:05

  Hoi Maris en Toon,

  Vroeg op zeg met die militairen, en dan gelijk in beweging om warm te worden. Daar zul jij geen moeite mee hebben Toon. En de hindernisbaan op de kazerne gedaan, leuk hoor. We kijken elke avond uit naar de foto's en de verhalen met name. Geweldig om het weer zo te kunnen volgen.

  Heel veel liefs van mama en papa.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Richard, Yvonne en Bryan Zonneveld3 augustus 2010 om 22:08

  Hallo Marit
  Nou Marit je bent ook onze held hoor.Onwijs knap dat jezelf je naald hebt geschoten. Het is op de basis zeker wel weer leuk geweest. Ik zag ook dat Marco en Irma een berichtje hadden geplaatst. Dat vind je denk ik ook wel leuk. Groetjes van papa, mama en Bryan.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hoi Suze
  Opa en Oma denkendat jij een droomvakantie
  hebt.Samen met andere kinderen heel veel leuke dingen doen en slapen in een Super grote tent.Suze nog heel veel plezier.Heel veel liefs van Opa Arie en Oma Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Pap en Mam van Hanna3 augustus 2010 om 22:16

  Hoi Hanna ,

  We kijken alle dagen weer uit naar de foto's en verhalen op de site. Wat ziet het er onwijs leuk uit. Iedereen zie je genieten.

  Wat goed dat je voor het eerst een infuus in je been hebt geprikt. En alweer de HELD !!

  We zijn benieuwd wat jullie morgen gaan doen.

  Groeten en kus van

  Pap en Mam, je zussen en uck

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Petra, mama van Matilde3 augustus 2010 om 22:19

  Hoi lieve Matilde, wat een stoere dag met al die miltairen! Wel lief zijn voor de leiding he, geen juffen in het water gooien! Op de camping is het ook nog heel gezellig, genieten nog even lieverd! groetjes van ons hier, mama, Madelief en Elize

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Maarten en Esther van der Aa3 augustus 2010 om 22:22

  Lieve Stijn,
  Wat hebben jullie weer een geweldige dag gehad! We hebben je een paar x met je gele broek op de foto zien staan. Heb je ook gezwommen? Selke en Ties hebben in de Gouwzee gezwommen, vanaf de zeilboot van opa en oma in het water gesprongen.De groeten van Wim en Rie, Beer en Bart, Miron, Pieter en Lisette, Sandra en Paul en van ons een dikke zoen, papa en mama

  BeantwoordenVerwijderen
 27. monique (moeder van Suze)3 augustus 2010 om 22:24

  Hoi Suze,

  Hoor ik het goed? Heb je echt zelf je setje geplaatst? Wat ontzettend goed van je.
  We zijn heel erg trots op je. Volgens mij heb je weer een hele leuke dag gehad. Met echte oefeningen die de militairen ook altijd doen. Huub vond het leuk om te horen dat je flink aan het werk moet...
  Nou, meissie ben benieuwd wat je morgen weer allemaal gaat beleven. Heel veel plezier en morgen schrijven we weer een berichtje.
  groetjes, mama en papa.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Rita en Ben (mama en papa van Rafael)3 augustus 2010 om 22:27

  De ene geweldige dag is nog niet voorbij of de volgende begint alweer. Wat een druk maar vooral ook leuk programma zeg. Houden jullie wel tijd over om er van te genieten?

  Rafael wat een sportieve dag zeg!! Je voel je zeker als een vis in het water of niet??
  Morgen komt Snuffie thuis. Ik zal hem een lekkere knuffel geven van jou.

  Kusjes, mama en papa.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. fieke ex deelnemer3 augustus 2010 om 22:29

  hallo leiding en kinderen

  ik zie dat jullie het heel leuk hebben en niet hoeven te vervelen. goed dat jullie liesanne in het water hebben gegooit heeft zei ook eens een goed nat pak ik hoop dat jullie nog een paar leuke dagen hebben en ik vind het leuk om jullie weblogs te volgen. en ik wens de leiding nog veel suc6 met de laaste loodjes(wegen het zwaarst) en kinderen nog veel plezier

  gr fieke (ex deelnemer jongerenkamp en tienerweekend)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Hoi Marit,

  Wat goed van jou om zelf je naald te zetten. Wij vinden je een echte kanjer hoor. Je stond wel mooi vooraan met het uitreiken van de medailles.
  Was het weer leuk bij de militairen? Vast wel.

  Groetjes Opa en Oma Kok

  BeantwoordenVerwijderen
 31. hoi mike

  ik zie dat jullie hard moeten trainen
  nou,misschien wordt je later ook wel millitairwaNT HET LIJKT MIJ WEL LEUK DAAR dus wie weet he ga maar fijn weer verder en misschien tot vrijdag kus opa oma balou

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wilma, Herman en Jente Wubs3 augustus 2010 om 22:43

  Hoi Daan,


  Dat was een superdag op de luchtmachtbasis! En vroeg op voor die oefeningen: je bent zeker vroeg je bed ingedoken ;-)
  Je weet dat je tweede vest/jas naast je bed ligt, hè?
  We kijken alweer uit naar de volgende blog met belevenissen!

  Groetjes pappa, mamma en Jente

  BeantwoordenVerwijderen
 33. bart en erna ( papa en mama karel)3 augustus 2010 om 22:51

  heeeey lieve karel

  reveille,soldatenverrekijker,kameel,theater, zwembad met liesanne

  het ziet er allemaal weer super uit!!!
  veel plezier morgen!

  groetjes van papa,mama rosan en dirk

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Namens alle weblog bezoekers....3 augustus 2010 om 23:06

  Twitterbericht:

  Jullie zijn gigantisch: zo veel reacties en bezoeken op onze weblog, de kinderen hebben er bijna een dagtaak aan om die allemaal te lezen!

  Wij, op onze beurt, willen juist JULLIE bedanken voor het feit dat we op afstand mogen meegenieten! Dank voor de foto's en de verhalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. mama en papa van Beral3 augustus 2010 om 23:16

  Hallo Beral Snoepjeeeeeeeeeeeeee
  wij vinden het geweldig ,dat we naar die fotos kunnen kijken, hoe jullie plezier hebben.Fantastisch hoor.Jouw zagen wij ook op de fotos.heel leuk.Veel plezier op woensdag
  dikke knuffel kusjes van
  papa, mama,Hunkar en Berdan

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Loes (mama van Laure)3 augustus 2010 om 23:43

  Hoi Laure,
  Wat ziet het er weer gezellig uit! Zelf de ochtendgym ziet er leuk uit. Ga je morgen ook mee opdrukken?
  Leuk dat jullie naar de Peel waren gegaan en ook de stormbaan hebben gedaan. Ging dat een beetje? Het weer wordt morgen niet zo super, maar ik neem aan dat jullie wel een leuke binnenbezigheid hebben. Ik ben benieuwd.
  Heel veel liefs van mam, pap en Stef

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Linda (tante van Rafaël)4 augustus 2010 om 00:13

  Wauw Rafaël (en alle andere kinderen)

  Het ziet er iedere dag weer heel gezellig uit op al die mooie foto's.
  Volgens mij heb je het daar heel erg naar je zin. Ik hoop wel dat je eind van de week weer terug naar huis wilt komen, want ik mis je wel.

  Quinten en ik zijn vandaag naar Madurodam geweest. Dat was ook erg gezellig, maar toch wil hij nog steeds ook wel heel graag op kamp.

  Tot snel lieverd,

  Kus Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Hi Ruub, hoe is het kanjer? Ik zag op de foto's dat jullie vandaag met de militairen op de hindernisbaan zijn geweest, heel stoer hoor! Had je de kameel snel ontdekt? Gelukkig is het mooi weer om lekker buiten te zijn, want dat ben jij toch zo graag. En wat maken jullie een hoop leuke dingen mee zeg, echt genieten man. Doe je best he kanjer, wij zijn heeeeeel trots op je! En natuurlijk verlangen we ondertussen al mega naar vrijdag om je weer te zien, haha. We zijn heel benieuwd naar al je verhalen en foto's. Heb je er al veel gemaakt? Veel plezier weer morgen en de groetjes van ons allemaal! Doei, JP

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Alfred (papa van Anne)4 augustus 2010 om 01:20

  ha die Anne van mij, wat goed van jou dat je ZELF je infuussetje hebt gezet. Ik ben trots op je. Volgens mij hebben je daar veel plezier.
  Groetjes van papa en Laura en Geert natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Marijke, moeder van Oscar4 augustus 2010 om 07:32

  Hallo Oscar,

  Zo te lezen heb jij het vandaag wel naar je zin gehad gezien het programma. Vooraan in de kantine zag ik, lekker gegeten? Nog een paar daagjes. Ben benieuwd wat jullie nog meer gaan doen.
  groetjes Mama

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Olga,moeder van Katja4 augustus 2010 om 08:00

  Hoi Katja,
  Wat doen jullie allemaal leuke en spannende dingen! Heb je het naar je zin? We zijn heel trots en blij voor jou. Groetjes van Marten,Nikita en de buurvrouw.
  Veel plezier vandaag,
  Dikke kus,
  Mama,papa,Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Anne-Marie (mama johanneke)4 augustus 2010 om 08:14

  hoi johanneke,

  Vond je de theatervoorstelling leuk en een dagje soldaat spelen lijkt carlijn ook wel gaaf. Veel plezier vandaag.

  kus van mama en carlijn

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Lieve Loes, wat ben je daar toch allemaal aan het doen? Kamelen in het bos, stormbaan, leidsters in het zwembad, CD opnemen.... volgens mij heb je het ontzettend naar je zin. En dan ook nog eens held van de dag... SUPER. Ik heb je al vaak op de foto's gezien maar die van gisteren is wel de beste; met medaille. Ga zo door. Geniet nog van de laatste dagen.
  Kus.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Angelique, mama van Jenner4 augustus 2010 om 08:52

  Hoi Jennifer!!
  Wat leuk om te zien dat het goed met je gaat! Ik zag je met je dienblad bij de catering staan op de foto. Heb je al een beetje spierpijn van het militaire oefeningen of gaat dat goed? Het je al een keer gezwommen in het zwembad? Ik hoop dat je lekker geniet van alle dingen die jullie doen samen met de meiden in je cluster. Lieverd, mama gaat nu gauw weer aan het werk, maar denk wel aan je hoor!! Ik ga vanavond weer kijken.
  Dikke kus van mama en Ulco xxx en schorem natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Hoi Bram, Anne-Caro en Rob (leiding).

  Wat een ontzettend leuke verhalen zijn er hier te lezen zeg! Hopelijk komen jullie nog wat vaker met de kinderen op de foto voorbij. Geniet er nog van.

  Groetjes Loes Herijgers.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. papa en mama van jort4 augustus 2010 om 09:17

  Hoi lieve Jort,

  We vinden het zo enorm leuk dat we dat wat jullie doen, kunnen volgen via de weblog en de fotootjes! Het ziet er allemaal enorm leuk en gezellig uit!
  Hier regent het nu, hopelijk ziet het weer er bij jullie vandaag beter uit.
  Mama gaat straks gebakjes halen, want ja, nu ben ik pas echt stokoud, ha ha. We halen gewoon zaterdag nog een keer gebak hoor, zodat jij er ook van kunt meegenieten!

  Heel veel plezier vandaag, ben heel benieuwd wat jullie allemaal weer zullen doen!

  Kus,

  Papa, mama, Froke en Jort

  Heb je zelf al foto's gemaakt? Of heb je het daar veeeeel te druk voor?

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Mees (broertje van Luuk)4 augustus 2010 om 09:27

  Lieve Luuk
  Hep jut leuk gat?
  Was het swembat warm?
  Van Mees

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Suze ( zus van Hanna )4 augustus 2010 om 09:27

  Hee Hanna!
  Volgens mij vind je het wel heel leuk daarzo.
  En wat goed dat je al 2 keer een held bent geworden! Ik zag op de foto's dat jullie gingen sporten en ik dacht: Dat vond hanna vast heel leuk over al die hindernissen.
  Heel veel plezier nog de komende dagen, en ik denk dat ik wel even mee ga ophalen.
  Een dikke zoen van je zus Suze

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Christa (mama Morris)4 augustus 2010 om 09:39

  Hallo Morris,

  de volgende keer moet je even zwaaien op de foto, want we zien je bijna nergens!! Als we de foto's bekijken dan balen we wel dat wij niet meemogen, want een toffe dingen doen jullie allemaal daar. Jesse heeft het reuze veel plezier in Maurik, maar hij was toch liever met jou meegegaan, zeker als hij al die leuke foto's ziet. Volgend jaar dan maar.
  Ga vandaag naar Bocholt met oma, Marian en Floris, een verjaarsdagkadootje voor je komen.
  JA, ..... nog maar 2 nachtjes slapen en je bent 6 jaar. Tot vrijdag. Dikke knuffel, mama

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Tijn (broertje van Luuk)4 augustus 2010 om 09:40

  Hey Luuk
  Ik hoop dat je het leuk hebt
  Ook nog veel plezier
  Tot vrijdag
  Doei

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Esther (mama Yannick)4 augustus 2010 om 10:17

  Heey Yannick,

  Wat een fantastische foto's zeg! Erg leuk om jullie op de stormbaan bezig te zien en tijdens een wandeling. Was de toneelvoorstelling leuk? Volgens mij ben je straks heel erg moe van alle dingen die je te doen hebt. We hebben je een kaart gestuurd, dus hou de post in de gaten.

  Dikke zoen van mama en Indy X

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Hallo Nina,

  Wat leuk dat zomerkamp. Ik zie aan de foto's dat jullie allemaal volop genieten. Wel heel er leuk dat je met echte militairen bent en je in een militaire tent slaapt die overigens heel leuk is ingericht, geweldig. Zij zullen jullie zéker de rest van de week nog vele fijne uren bezorgen. Geniet er maar lekker van, zondag horen oma en Don wel je verhalen.
  Ik ben weer benieuwd naar de foto's van vandaag.
  Heel veel liefs en knuffels van Oma en Don

  BeantwoordenVerwijderen
 53. oma Lia en opa Jan4 augustus 2010 om 10:43

  Dag Loes,

  Wat ben jij een kanjer zeg. Zelf het infuusje in je bil geschoten. Gefeliciteerd met je medaille. Wij zijn apetrots op jou. Wat een leuke foto's allemaal en wat een gezellige boel daar. Nog veel plezier. Dikke knuffels van opa Jan en oma Lia.
  Doei.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Hoi lieve Loes,

  Tigo en ik vinden het super vet cool dat je een infuusje in je been hebt!! We zijn erg benieuwd naar die mooie medaille, Tigo zou er ook wel een willen. Tigo wilde ook al die leuke dingen doen die hij op de foto's zag, maar ja, dat kan natuurlijk niet.
  Evi is nu bij Fleur spelen, dus die heeft nog niet gezien dat je Held van de dag bent, maar ze is vast net zo trost op jou als wij!!
  Nog heeeeel veeel plezier.

  Kusjes en knuffeltjes van Tigo en lizette
  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxddxxxxxxxx-jes

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Hoi Rozelinde,

  Wat het jij een stoere dag achter de rug zeg op de militaire basis!
  Mandra heeft gisteren ook iets stoers gedaag; ze heeft haar eerste muis gevangen!!!! Alleen nam ze de muis mee naar binnen, en hij leefde nog dus heb ik de muis toch maar gered, ik vond het toch wel zielig voor de muis. Dat vond mandra toch minder leuk. gelukkig wil ze nog wel met me knuffelen...
  Ik hoop dat het bij jullie niet zo'n pokke weer is als hier in Bergen. Wat een regen...het houd maar niet op!

  Veel plezier vandaag
  kus van mamma en knuffels van mandra en karel

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Hallo Toon en Maris,

  Ik zie dat jullie allemaal leuke dingen al hebben gedaan. En er zullen vast nog meer leuke dingen gaan gebeuren. De tenten zien er van binnen ook erg gezellig uit. Nog heel veel plezier. En we zijn benieuwd naar jullie verhalen.

  Dikke knuffel Gerben en Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 57. clemens, esther, jip en menno4 augustus 2010 om 12:18

  Hallo Karel,

  Hoe gaat ie? We zagen je op de foto als held en bij de militairen. Wat een stoere dingen doen jullie allemaal. Nog heel veel lol gewenst.

  Groeten van De Adams femelie

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Anneke ( mama van Jort )4 augustus 2010 om 12:34

  Moest even heel erg aan jullie denken. Hier regent het namelijk heeeeeel erg hard en onweert het nu en dan. Hopelijk is het bij jullie beter, maar ook al is dat niet zo, dan nog zullen jullie ongetwijfeld een hele leuke dag hebben!

  Anneke ( mama van Jort )

  BeantwoordenVerwijderen
 59. martha, juf morris4 augustus 2010 om 13:05

  Hoi Morris,

  Heb ik het goed gezien, ben jij de chauffeur van het legervoertuig? Ik wens je nog hele fijne dagen toe. Maandag moet je ons alles maar vertellen.
  Geniet nog maar van de laatste 2 dagen!

  Groetjes,
  Juf Martha.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. familievandekamp4 augustus 2010 om 13:28

  hoi Rob,
  Wat gaaf om elke dag even te kijken wat jullie aan het doen zijn. En de foto's, leuk om jullie zo te zien. We zijn benieuwd naar je verhalen.
  nog heeel veeel plezier,
  groetjes van carina, pappa, mamma

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Rita (mama van Rafaël)4 augustus 2010 om 14:03

  Dag boef!

  Hier een klein bericht vanuit het werk van mama. Regent daar ook zo hard?? Heb je al het zwembad uitgeprobeerd? Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie avonturen van vandaag. Ik kan bijna niet wachten tot ik vanavond alles weer kan lezen!!!

  Dikke kus (en niet mijn kus wegvegen hé! ;-)), mama.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Desire (mama van Pepijn Prins)4 augustus 2010 om 15:06

  Dag lieverd!

  Wat een leuke foto's! Volgens mij hebben jullie het ontzettend leuk en gezellig daar. Ik wil heel graag alle verhalen van je horen hoor! Heel veel plezier nog en een hele dikke kus!

  Mama (ook van Erwin, Bernou, Thom en Amber)

  BeantwoordenVerwijderen
 63. hallo aan alle helden uit Amsterdam!

  Tjonge wat een leuk kamp hebben jullie zeg. Nu snap ik waarom Anne-Caro zo graag een week met jullie mee wil. Want wij missen haar natuurlijk enorm, maar zij vermaakt zich prima zo te zien.

  Wat een stoere bikkels zijn jullie trouwens, zelf infusen prikken?? Dat zou ik niet durven hoor.

  Heel veel plezier nog met zijn allen daar en we duimen dat jullie veeeeel zon en weinig regen hebben!

  Groetjes van Saskia
  (SHP collega van Anne-Caro)

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Ellen, juf van Morris4 augustus 2010 om 16:12

  Ha die Morris,

  Wat bof jij zeg. Jullie doen zulke fantastische dingen op kamp. Stoer hoor tussen de militairen! Nog even en je bent al weer jarig. Volgende week wil ik natuurlijk wel graag alle liedjes horen die jullie hebben geleerd. Heel veel plezier nog en tot gauw!

  Groetjes van Juf Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Oma Corrie en Opa Hans4 augustus 2010 om 17:05

  Hallo Loes;
  Opa en Oma vinden het geweldig, dat jij jezelf in je been hebt geprikt en dat je een van de helden van de dag bent geworden. Ook wij vinden jouw een held zefs vinden wij je een KANJER.
  Wij hebben gelezen dat jullie veel plezier hebben, en we hopen, dat het de rest van de week ook zo zal blijven. Hierbi veel Liefs en Kusjes van OMA CORRIE en OPA HANS.

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Hey,Ilona.

  5e poging,volgens mij word ik geblokt.
  Wat ziet het er allemaal gezellig uit en met het weer hebben jullie volgens mij niet te klagen.
  Een oplossing voor regen kan zijn: gewoon wat gaan eten als het regent,dan heb je er het minste last van.Maak er met z'n allen nog een te gekke,doldwaze,onvergetelijke week van.
  Je moet dan wel de kinderen in goede banen leiden,maar houd je jezelf ook een beetje in de gaten?

  Groetjes vanuit Genemuiden ook aan (Mike,Simone,Anne-Lieke en alle andere vrijwilligers)

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Hoi Verena,

  Gaat alles goed daar? Ik hoop dat je een hele fijne week hebt, maar dat gaat wel lukken als ik de foto's bekijk.
  Heel veel plezier.

  Dikke kus
  Cora

  BeantwoordenVerwijderen
 68. hoi stijn we zijn terug van zeilen en gaan nu naar de andere opa en oma grappig liesanne in het zwembad gooien. Heb je lekker geslapen, wij wel tot snel smurf

  groetjes Selke en Ties

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Ome Wim en tante Marian van Morris4 augustus 2010 om 18:02

  Hallo Morris,

  we zagen al je foto's op de site! Je bent al een echte militair. Wim is al heel trots, om zo'n kleine soldaat te zien. Sanne vindt het maar stil zo zonder jou. Je krijgt een dikke poot van haar. Nu moet ik maar met Floris de spelletjes doen. En die wint ook al steeds van mij. We zien je vrijdag en dan maken we er een groot feest van. Tot dan.

  Groeten van Wim en Marian

  ps: de kaart is onderweg

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Liesbeth, oma Morris4 augustus 2010 om 18:03

  Hallo Morris,

  ik zit nu bij Wim en Marian aan de computer en heb je al kunnen bewonderen. Zo te zien heb je het reuze fijn daar. Ik tel de dagen af tot vrijdag, want dan hebben we groot feest. Jouw 6de verjaardag. Geniet nog maar lekker.

  Dikke kus van oma Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Ome Hans en Tante Anja4 augustus 2010 om 18:21

  Hoi Maris en Toon.
  Nou we hopen dat jullie heel veel plezier hebben
  op zomerkamp.
  Groetjes Hans en Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Hey Verena,

  Alles goed?
  Wil je al naar huis?
  Ik verveel me thuis wel.
  Ik had je moeder dinsdag avond gebeld en ik had afgesproken met je moeder dat ze mij zaterdagmiddag belt om af te spreken waneer ik bij jullie kwam spelen!

  Gr: Damian

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Marianne mama van Alissa4 augustus 2010 om 18:53

  Hallo Alissa
  Hopelijk gaat het nog steeds goed met je en heb je het nog naar je zin. Ik lees elke dag de berichtjes en kijk naar de foto's. Ik zag je een knutselwerkje maken op de foto. Hopelijk is dat voor mij bestemd hihi

  Nog veel plezier en een dikke kus op je voorhoofd

  Groetjes mama

  BeantwoordenVerwijderen
 74. René, papa van Oscar4 augustus 2010 om 18:53

  Hallo Oscar, heb je vandaag weer leuke dingen gedaan? Ik ben nieuwsgierig naar je verhalen? Ik hoop dat de regen niet te veel een spelbreker is geweest en dat het in de tenten een beetje droog blijft.

  Groetjes van papa.

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Eet smakelijk dan maar! Wij wachten geduldig af!

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Vol spanning wachtende ouder4 augustus 2010 om 19:16

  Hallo Bram,

  zeg, ... die rode kool heb je nu toch al wel op!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 77. mama en papa van Polo4 augustus 2010 om 19:30

  Hallo Polo,
  We zijn heel benieuwd of je nog meer onder de indruk van de legersoldaten bent. Heb je al gevraagd hoe het zit met het 'luchtmasker'? Zo meteen zullen we wel lezen wat jullie vandaag weer hebben beleefd.
  Dikke knuffel van mama en papa

  BeantwoordenVerwijderen