zondag 1 augustus 2010

Zaterdagavond, zondag overdag.

Na een lekker avondeten (gemengde groeten, aardappels of aardappelpuree, kipvink en een toetje) werden we in 3 groepen op verschillende plaatsen door de militairen uitgezet, we waren daar door hen naar toe gebracht in de PC’s (= PersoneelsContainer, soort militaire bussen op een vrachtwagenonderstel).

We kregen een stafkaart mee waarop een aantal punten was aangegeven waarlangs we moesten lopen, met als eindpunt ons kamp.

In tegenstelling tot andere jaren heeft iedereen het uitgelopen, we hebben dus echt kinderen met doorzettingsvermogen meegenomen.

Daarna kwam de sprookjesboom nog voorlezen bij cluster 1 terwijl  de kinderen al op bed lagen.

Vanmorgen na het eten was er de eerste held, dat was Hanna die was gisteren nogal beroerd maar doordat ze heel goed meewerkte met de dokter was ze vanmorgen weer heel erg opgeknapt en daarom onze eerste heldin.

Toen even lekker voetballen of een ander spel en rond kwart voor elf werden we door de militairen naar de Mookerplas gebracht, het was half bewolkt en 23 graden, ideaal weer.

Ze hadden heel veel ballen, banden en ander waterspeelgoed meegenomen, dus we hebben ons prima vermaakt, natuurlijk werden diverse mensen van de leiding en van de militairen natgegooid, grote pret dus.

Tussen de middag kwam de keukenploeg  met lekkere boterhammen en wat te drinken, tussendoortjes hadden we zelf al meegenomen.

Om 3 uur hebben we alles weer opgeruimd en zijn we teruggegaan, even spelen en toen in een lange rij onder de douche zodat we heerlijk fris aan het avondeten kunnen beginnen: Kees Kroket kwam weer langs, dus voor iedereen patat met kroket, frikadel of een kaassoufflé.

Vanavond zijn er diverse workshops, wat dat precies allemaal wordt weet ik ook nog niet, maar dat lezen jullie morgen.

Tot morgen dus,

 

Bram Boone

O ja, op een van de foto’s kun je goed zien dat jullie reacties met veel belangstelling worden gelezen.

53 opmerkingen:

 1. hai daar, dani zie dat je het naar je zin hebt, ben benieuwd hoe de workshops zijn geweest, wij zijn vandaag op ridderdag geweest, ik kom gauw weer kijken als er weer nieuws op de site staat, geniet ervan mop en heeeeeel veel plezier allemaal.

  mama

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jelle,
  Dat ziet er goed en gezellig uit! Heb je al voetbalmaatjes gevonden? Aan Niels zou je nu toch niets hebben, want die heeft een behoorlijke wond op zijn knie na de val van gisteren. Ik zag dat opa Gerard en oma Ria ook een berichtje achter gelaten hebben. Heb je die ook gelezen?
  Hey... heel veel plezier nog daar op het kamp. Ik heb stiekem het idee dat het super gaaf gaat worden deze week! Geniet ervan daar!!!
  Groetjes van papa, mama, Niels en Tijger! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Karin Heijnen, mama van Henriëtte1 augustus 2010 om 20:01

  hallo Henirëtte en de rest,
  wat klinkt dat allemaal gezellig!! waarom mocht ik niet blijven?
  we wensen jullie nog heel veel plezier de rest van de week.
  en vanavond veel plezier met de workshops, we zijn erg benieuwd wat jullie gaan doen, maar dat lezen we morgen wel weer.
  groetjes Karin, Diana, opa en oma.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Michelle (zus van Verena) en Luna1 augustus 2010 om 20:07

  heey Verena!
  zo wat hebben jullie het al leuk daar, en het weer werkt tot nu toe ook nog goed mee! hier was de lucht vandaag grijs en viel er af en toe wat regen. Luna mist je wel, hoor! ze is heel hangerig en heeft nergens zin in. ik ben benieuwd wat voor workshops jullie gaan krijgen, maar in ieder geval veel plezier daarbij!
  xxx Michelle en een lik van Luna.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Carin (mama van verena)1 augustus 2010 om 20:15

  Hallo Verena

  Eindelijk kon ik lezen wat jullie gisteravond en vandaag gedaan hebben. Ik moet je zeggen dat ik wel een paar keer gekeken heb, zo nieuwsgierig was ik. Gelukkig ging de dropping deze keer goed en was er niemand verdwaald. En vandaag naar het meertje zag er ook heel gezellig uit. Ik zag dat je ook al een berichtje van damian en zijn familie had. Ik moet je ook de groetjes doen van oma en een dikke kus. Geniet vanavond maar van de workshops en daarna weer lekker slapen en morgen weer verder genieten. Heel veel plezier lieverd. Kusjes van mama.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. pa en ma van karel1 augustus 2010 om 20:26

  heeey karel en de rest,

  wat leuk zeg, we hebben je gespot op de foto,s het ziet er gezellig uit!!
  we kijken morgen weer, veel plezier allemaal
  toedeledoki!!!

  groetjes pa,ma rosan en dirk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Mike en de rest ,
  Op de foto's zien we dat jullie naar het strand zijn geweest . Dat is leuk dan heb je mooier weer dan bij ons in Hannover hier komt de regen met bakken tegelijk uit de lucht . Wij hopen voor jullie dat het een week word van heel mooi weer en veel plezier .

  Groetjes papa,mama,iris en een poot van beagle

  BeantwoordenVerwijderen
 8. papa en mama van Lars1 augustus 2010 om 20:53

  Ha Lars,
  tja, het leven is niet helemaal eerlijk: terwijl jij lekker aan het zwemmen was, hebben wij ons het gompies gewerkt in jouw kamer. Je kamer is nu helemaal leeg en wit. We moesten namelijk toch de muren eerst schilderen: het oude behang scheen toch teveel door het witte behang heen. Zelfs Bjarne en Borre hebben meegeschilderd! De kasten staan nu goed in Borres kamer en zijn ook al ingericht en ook Bjarnes kamer is weer op orde. Morgen gaat papa aan de electra bezig; dinsdag gaan opa en papa behangen.

  Ik ben benieuwd hoe jullie workshops zijn vanavond. Ik hou de blog goed in de gaten!
  Nou Lars, heel veel plezier weer morgen en slaap ze vannacht!
  Dikke kus, papa, mama, opa (nu ook hier), Bjarne en Borre

  ps je panters etc. zitten nu boos te blaten in het tussenkamertje. Ik troost ze steeds met de belofte dat ze er vrijdag weer uit mogen (en dat jij er vrijdag weer bent)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heika (moeder van Anne)1 augustus 2010 om 20:58

  Dag lieve Anne,
  We zagen jou op de foto. Wat leuk. Jullie hebben daar super weer, beter dan wij vandaag op de Linge. We zijn benieuwd welke workshop je op dit moment aan het volgen bent. Slaap lekker straks.

  Liefs en kusjes van papa, mama en Rinske

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Richard en Yvonne Zonneveld1 augustus 2010 om 21:01

  ha die Marit en de rest. Het zag er weer gezellig uit zo aan de plas. En wat goed dat er niemand is verdwaald tijdens de dropping.Was de patat lekker. Opa en oma Kok hadden je ook al gespot op de foto's. Misschien sturen ze ook nog een reactie maar dat zie je dan wel. Veel plezier en groetjes Richard en Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Papa en mama van Ruben1 augustus 2010 om 21:09

  Hallo Ruben! We hebben vanavond de foto's bekeken en je staat er vaak op zeg. Vandaag lekker gezwommen en patat gegeten, gisteren de dropping, je hebt het vast heel erg naar je zin. Heb je al gevoetbald en gewonnen van Milan? Haha! Met ons alles goed hier. Esther is gelukkig al bijna beter. Geniet er lekker van he! Knuffel van ons allemaal. Doei!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Marieke (tante van Nina)1 augustus 2010 om 21:10

  He Nina, wat een gaaf kamp hebben jullie!!! Nu geniet er lekker van, en we blijven je volgen via de site...

  Dikke kus en nog veel meer plezier gewenst

  Marieke, Meliza, Lyara en Yasper

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jan Willem en Anneke1 augustus 2010 om 21:17

  Hoi Jort!

  Wat goed dat jullie allemaal de weg goed terug naar het kamp hebben gevonden tijdens de dropping! Vandaag heerlijk gezwommen, was het water erg koud of viel dat mee? De kruimeltjes ( of was het hagelslag ) op je bord waren zeker te lekker om te laten liggen? We zagen een foto waar je ze van je bord eet, ha ha.
  Vanavond patat gegeten, wat worden jullie heerlijk verwend zeg! Heb je er een lekkere frikandel bij gekozen of dit keer toch maar een kroket of kaassoufle? Froke en Thies hadden ook wel patatjes willen eten, maar helaas, zij moesten het vanavond doen met dürum!
  Slaap lekker straks!

  Papa en mama

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Debby,

  Wat bof jij maar met zo'n leuke week. Papa moet morgen weer aan het werk, na drie weekjes vakantie. Je moet je trouwens niet zo goed verstoppen op de foto's. Veel succes met de workshop en veel plezier morgen!

  Groetjes,

  Papa, mama & Bonny

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Marijke, moeder van oscar1 augustus 2010 om 21:21

  Hoi Oscar,

  Zo te lezen doen jullie veel leuke dingen. Ik hoop dat je het naar je zin hebt deze week. Hoe was je richtings gevoel bij de dropping? Vast beter als dat van de tomtom van Gerard. We horen graag welke workshop je hebt gedaan,

  Liefs van mama en Dominique

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi Marit,

  Was de dropping van zaterdag leuk, je lag zeker laat op bed.
  De foto's van zondag waren erg leuk ook het filmpje van het zwemmen.
  Het zag er allemaal heel gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Rita (mama van Rafaël)1 augustus 2010 om 21:39

  Zo boef! Dat zag er gezellig uit op de foto's. Heb je al veel vrienden gemaakt?

  Vandaag zijn we bij Harold en An geweest en je krijgt de groeten van iedereen. Quinten vroeg een paar keer waar je was. Toen hij de foto's zag van het kamp zei hij gelijk...(ja! je kan het al raden, hé??) "ik wil ook op kamp".

  Dikke kus van mama, papa en Quinten.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ronald .Papa van Henriétte Heijnen1 augustus 2010 om 21:41

  Ronald papa van henriétte Heijnen
  Ik hoop dat je een mooie dag heb gehad .
  en zo te zien is het weer ook goed.
  veel plezier de komende dagen en goed weer .
  Slaap lekker schat ( dikke kus.)Papa

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Sandra ( mama van Nina Duijm)1 augustus 2010 om 21:47

  Hee Nina,

  Wat zien die foto's er gezellig uit!!
  Jullie boffen maar, lekker zwemmen en dan komt de patatkraam ook nog langs.
  Geniet er maar lekker van!

  Dikke kuss papa, mama & Nina

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Lars en Saskia, vader en moeder van Nicki en Nathalie1 augustus 2010 om 21:54

  Hoi Nicki en Nathalie,

  Dat zag er heel leuk uit op de foto's. Ben benieuwd hoe de dropping was. Nathalie dit was was zeker wel helemaal te gek met de truck van de militairen te kunnen meerijden? Wij hebben hier de hele dag geverfd, het is nog niet halfklaar maar wel al heel mooi. En Nicki, ik hoop dat het goed met je pols gaat,(toch niet gaan zwemmen?)Wij wensen jullie heeeel veel plezier.

  Heel veel liefs,
  Papa en mama

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Guus,Gon, Lotte, Suze en Rose Fam van Hanna1 augustus 2010 om 22:04

  Zo te zien hebben jullie het allemaal naar je zin en wat goed dat je als held was gekozen.
  Leuke foto`s.
  Het is erg leuk om het zo te zien wat er alle dagen gebeurd en zo te zien worden jullie erg verwend.
  Morgen zien we wel weer wat er met de workshop is gedaan.

  Dikke kus van ons allemaal en een poot van uck

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Joanna (mama van Luuk)1 augustus 2010 om 22:10

  Hej kanjer,

  Gisteravond een kampvuur. Dat vind jij helemaal super hè? Je was vast niet naar je bed te branden.... Vandaag zijn jullie naar de Mookerplas geweest. Het ziet er gezellig uit.

  We zijn benieuwd naar jullie verdere avonturen en houden de website continue in de gaten!

  Groetjes en dikke knuffels van ons allemaal,
  mama, papa, Tijn en Mees

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Sjaak Grooteboer1 augustus 2010 om 22:12

  Hoi Maris en Toon,

  wat ziet het er allemaal weer geweldig uit. Kunnen jullie al weer zwemmen, net als in de vakantie. Ben benieuwd of het met de dropping ook donker was, met dat donkere bos vlak bij jullie. Maar ja, met de zaklamp er bij is het vast niet eng...
  Ben nu al weer benieuwd naar de foto's van morgen.

  groetjes en liefs van mama en papa (en een dikke kus)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. papa en mama van Suze1 augustus 2010 om 22:13

  Hoi Suze,
  Nou jullie beleven veel zeg. Heerlijk zwemmen en lekker keten. Op de foto's zien we dat jullie heel erg veel plezier hebben. Wij hebben vandaag lekker gewandeld.
  Groetjes Papa en Mama

  BeantwoordenVerwijderen
 25. papa en mama van Nina B1 augustus 2010 om 22:17

  Hey Nina

  Wat doe jij allemaal gave dingen op kamp zeg! Super! Bram is reuze jaloers! En wij eigenlijk ook wel een beetje....dropping, zwemmen, frietjes, allemaal zo leuk!

  We zijn benieuwd wat je nog meer gaat beleven!

  Dikke kus van Mama, Papa, Bram en Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Esther en Maarten1 augustus 2010 om 22:32

  Hoi Stijn,

  Lijkt erop dat jullie weer een leuke dag gehad hebben! Wij zijn vandaag in de saunau geweest, ook lekker gezwommen dus!
  Welterusten en tot morgen, ben benieuwd wat jullie dan weer beleven!

  X Papa en Mama

  BeantwoordenVerwijderen
 27. hoi mike

  ik zie dat je het naar je zin heb
  jullie hebben mooier weer dan bij ons
  lekker zwemmen ik zach je op de foto aan het strand.nog veel plezier

  groetjes ome jeroen & tante jessica

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Sevim & Bahadir Mama Papa Beral1 augustus 2010 om 23:37

  Hallo lieve schat Beral en DVN -Team,
  De fotos zien er heel smakelijk uit.We wensen jouw/jullie veel plezier in de rest van de week.
  Morgenavond lees ik verder over jullie.
  groetjes,ouders
  sevim en bahadir yavuz

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Mathieu, Inge en Geert2 augustus 2010 om 07:54

  Goedemorgen Tamar en Karlijn,
  We hopen dat jullie goed hebben geslapen. Hier heeft het vannacht flink geregend. Ik zag dat jullie gisteren hebben gezwommen en dat er een frietwagen is gekomen. Dit hebben we maar niet tegen Geert verteld! Geert en papa zijn trouwens gisteren naar naar de bioscoop geweest (Shrek). 's Avonds is oma komen eten. Ik hoop dat jullie het vandaag droog houden! Heel veel groetjes van mama, papa en Geert

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Angelique, mama van Jennifer2 augustus 2010 om 08:30

  Goedemorgen lieve lieve Jennifer!!
  Mama schrijft dit berichtje vanaf haar werk, want vandaag is ze weer begonnen. Gisteren hebben we een drukke dag in huis gehad met klusjes en schilderen vandaar dat ik even geen tijd had, maar dat maak ik nu dubbel goed!! Hoe is het met je?? ik zie dat jullie al lekker hebben gezwommen en een heerlijk patatje hebben gegeten! Kun je nog een beetje slapen met die giebelmeisjes om je heen of ben jij het grootste giebelmeisje.Liefie, geniet heerlijk van deze week en ik mail je vanavond weer ok? Heel veel knuffels van mama en Ulco en Schorem natuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Goedenmorgen allemaal,
  Wij werden hier wakker met regen, we hopen dan ook dat jullie een beetje droog zijn gebleven in de tenten! Op de radar is te zien dat het de eerste uren (als het goed is) droog blijft. Dus jullie kunnen er weer lekker op uit!!
  Veel plezier vandaag en we lezen vanavond wel weer wat jullie allemaal voor leuks gedaan hebben.
  Groetjes van de mama van Jelle

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wilma (mamma van Daan)2 augustus 2010 om 08:52

  Goedemorgen Daan,

  Lekker geslapen? Nog regen horen vallen op het tentdak?
  Ik ben benieuwd wat voor workshops je hebt gehad; dat zal ik vanavond wel weer lezen. Niet teveel verstoppen voor de foto's, hoor, want tot nu toe heb ik je nog niet gevonden op de foto's.

  Groetjes, ook van pappa, en een dikke knuf..
  mamma

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wow! Het ziet er uit of jullie het heel erg leuk hebben daar! Wat een mooie foto's. Ik hoop dat het weer ook lekker blijft. Ik blijf jullie in ieder geval gezellig volgen.
  Groetjes van Silvie (de collega van Anne-Caro)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hoi Jort,

  Het is erg rustig thuis zonder jou!
  Jouw kamp ziet er superleuk uit en je eet lekkere patatjes. De volgende keer wil ik ook mee!

  Groetjes,

  Froke

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Olga en Ilya,ouders van Katja2 augustus 2010 om 09:30

  Hoi Katja,
  Na een nacht in hotel te hebben geslapen zijn we gisteren naar oma en opa gegaan.We hebben samen gekeken naar wat jullie gedaan hebben Wat een pret! Was het zeker bijzonder om in grote auto te rijden? We zijn blij dat je het naar je zin hebt. Heel veel plezier verder en we blijven al jullie belevenissen op internet volgen.
  Dikke kus van papa,mama,oma en opa

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Esther (mama Yannick)2 augustus 2010 om 09:50

  Heey lieve Yannick,

  Heb je het goed naar je zin? Aan de foto's te zien is het erg leuk bij jullie! Ik zag je staan bij de friettent, hmmmmm en bij het zwemmen. Leuk! Ik ben heel benieuwd naar je verhalen :-)
  Indy verveelt zich een beetje zonder jou hoor. De lange wandeling heb je vast goed volgehouden. Dat kan jij zo goed! Groeten van Indy en een dikke knuffel van mama Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 37. anne-marie (mama van johanneke)2 augustus 2010 om 09:51

  hoi johanneke,

  Jij doet leuke dingen, lekker zwemmen en in een aparte auto rijden. Heb je lekker geslapen in de slaapzak van mama. Carlijn was wel een beetje jaloers op de patatjes want wij aten lasagne.

  kus van mama en carlijn

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Petra, mama van Matilde2 augustus 2010 om 09:56

  Hoi lieve Matilde,

  Wat een leuke foto's zeg, klinkt heel erg leuk allemaal. Was de dropping leuk? En slaap je lekker in je leuke kampbed? En zijn de militairen aardig? Bij ons op de camping is het ook gezellig. Heel veel plezier vandaag met je nieuwe vriendjes.
  Veel liefs van mama, Madelief en Elize

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Linda (tante van Rafaël) en oma2 augustus 2010 om 09:57

  Lieve Rafaël,

  Vanmiddag komt Quinten naar mij toe en we gaan vast veel plezier hebben met z'n tweeën. Maar ik denk niet dat we net zoveel plezier zullen hebben als jij met al die kinderen daar. Vanmorgen heb ik oma gebeld (het gaat alweer veel beter met haar) en zij wilde ook wel iets tegen je zeggen, dus dat doe ik maar even voor haar:

  Hé kanjer

  Veel plezier en een hele dikke kus van oma.

  En van mij krijg je natuurlijk ook een dikke kus, en een knuffel, en nog een kus... Want daar hou je toch zo van?

  Veel plezier knul!

  Liefs,

  (tante) Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Hey lieve Rozelinde,

  Zo te zien heb je het echt heel leuk daar...
  Veel plezier nog en tot vrijdag!

  Dikke kus
  Je tante Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Willy, vriendin van Maris en Toon2 augustus 2010 om 10:47

  Lieve Toon en Maris,
  wat leuk dat jullie op kamp zijn, ik wens jullie héél veel plezier deze week!!!
  Dikke kus van Willy

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Halo lieve Alissa,
  Hoe gaat het er mee? Ik denk wel goed, als ik lees wat jullie allemaal al gedaan hebben en aan de foto's te zien. Ik zag je in de rij bij de friettent staan met je paarse topje. Was het frietje lekker haha. Nog veel plezier en tot gauw.

  Liefs mama

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Hallo lieve Maris en Toon,
  Wat leuk en gezellig ziet het er daar uit bij jullie.Ik hoop dat jullie het deze week daar heel leuk zullen hebben .

  groetjes van tante Gerda, Jelle, Sietze ,Sven en Renee. (Renee is deze week ook op kamp)
  Doeg

  BeantwoordenVerwijderen
 44. hey karel alles goed???
  mijn spel voor de playstation 2 is funny ik heb een auto helemaal om gepimt.Ik zag je op een filmje en dat een jongentje het water niet in durfde.
  later je friend Jip$$$$$$

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Laura Meulendijks2 augustus 2010 om 12:35

  hoi anne meulendijks,
  jij staat wel vaak op de foto.
  ik zag dat jij mijn slaapzak en klamboe gejat hebt.(grapje, mijn schuld, ik had teveel meegenomen.) bij mijn kamp hadden ze 2 poesjes ongeveer net zo oud als pepsi en minoes. helaas heeft een poesje een gebroken poot gekregen, maar dat gaat over. heb je het leuk op kamp?
  op de foto's te zien wel. hopelijk heb je niet zo'n vies eten als mij. o ja, ik had gehoord dat je naar de film bent geweest. was de film leuk?

  groetjes Laura (je zus)

  BeantwoordenVerwijderen
 46. papa en mama Polo2 augustus 2010 om 13:54

  Hee Polo, Het kamp is wel een voltreffer he! We zagen een stralende smile van je in de legertruck.
  Hier sneeuwt het... de populieren laten zoveel pluizen los en daarin zitten ook zaadjes. We hebben wel 40 vogeltjes in de tuin die alles oppikken. Nu zijn we de kamer van Isis verder aan het afmaken.
  Weer heeeel veel plezier voor jullie allemaal toegewenst!
  dikke kus van papa en mama

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Opa Tijs jan en Oma Julia2 augustus 2010 om 13:59

  Lieve Nina, we hebben zojuist naar de liedjes geluisterd. Dat klnkt goed! En wat een leuke foto's. Volgens ons is het nu al een geweldig en spannend kamp.
  Tot het volgende berichtje, knuffel van Opa en Oma.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Linda (tante Jelle)2 augustus 2010 om 14:46

  Hoi Jelle,

  Vanochtend hebben Ilse en ik met de trein Mama en Niels opgehaald, ze logeren nu bij ons op de boerderij. Was de eerste keer met de trein voor Ilse. Mama heeft de brief voor Renate al gegeven, wij zullen zorgen dat deze op de goede plek komt.

  Veel plezier nog deze week met mooi weer dan hebben wij dat ook.

  Linda, Hennie, Ilse en Thijs

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Oma Dinie en opa Wout2 augustus 2010 om 15:08

  Hoi lieve Nina.
  Het lijkt ons reuze leuk en spannend om ook eens een weekje in dat kamp van jullie door te brengen. Wij wensen je een heel leuke week toe. Geniet ervan!!!!!! Dikke knuf van ons.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Alfred (papa van Anne)2 augustus 2010 om 16:25

  Hoi Anne
  Ik heb je al op veel foto's gezien op de site. Volgens mij is het daar supercool.
  Geniet er maar van. Groeten van Papa

  BeantwoordenVerwijderen
 51. hoi
  karel is het leuk op kamp?
  ik zag dat je lueke dingen hebt gedaan.
  groetjes je allerliefste nichtje hahaha merle

  BeantwoordenVerwijderen
 52. rosan (zus karel)2 augustus 2010 om 18:28

  maaaaj Karel !

  bevalt het kamp een beetje dan -aa- ?
  maar brada ik ga naar manon chillen hahaha ;p !
  en genieten he ^^
  en ik hoop btw dat je het daar onwijs leuk hebt ofcourse !


  xx Rosan de leukste zus van de wereld !

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Hoi Hoi Allemaal!

  Wat ziet het er allemaal gezellig uit! Nu al een dikke pluim voor de super goede zorgen van de begeleiding! Ze doen het super goed!

  Morgen een spannend dagje tussen de groene pakken!!! Ik zie jullie morgen.

  Vele groeten Lia

  BeantwoordenVerwijderen