maandag 6 augustus 2012

Zondagavond en maandag overdag


De zondagavond begon natuurlijk met de (lekkere) avondmaaltijd (hamburger (met ui), sperziebonen, gebakken aardappels, rauwkost en een yoghurtje toe).

Direct na het eten moesten de eerste helden van dit kamp op de stoel:

Isa had voor het eerst zelfstandig een infuussetje in haar buik gezet. Normaal helpen haar ouders daarbij omdat ze dit nogal eng vindt.

Leah heeft ook voor het eerst haar setje geplaatst.

En ook Jalisa heeft voor het eerst haar setje geplaatst.

Luid applaus was er voor deze 3 helden, die van Liesanne natuurlijk een leuk cadeautje kregen.

Ook maakte Liesanne bekend welke clusters hoeveel piratenmunten hadden verdiend, deze piratenmunten kunnen de diverse cluster verdienen door bijvoorbeeld hun tent goed op te ruimen, of het terrein opgeruimd te houden (De toestand van de tenten wordt elke dag gecontroleerd en beoordeeld door Liesanne en militair Jeroen).

’s Avonds waren er 2 workshops en de doop.

Alle kinderen en alle nieuwe begeleiders werden “gedoopt” door de gevaarlijke piraat Willem en zijn makkers, de kinderen met een vatenkwast en de nieuwe begeleiders kregen een teiltje extra.

Er was weer een workshop Djembe, waarbij de kinderen zeer bekwaam en enthousiast in een half uur tot 3 kwartier tot leuke resultaten kwamen met diverse soorten en groten Djembe-trommels.

Bij de andere workshop moesten de kinderen piratenvlaggen maken, en daar zaten echt hele mooie vlaggen bij.

Ook dit keer was het weer ons goed gezind, afgezien van wat losse spetters, begon het pas te regenen toen alle activiteiten afgelopen waren, dus gingen ze lekker slapen terwijl de regen op de tenten kletterde.

Vanmorgen lekker ontbeten, Morris en Joey toegezongen (zie de blog hiervoor) en toen lekker naar een open plek in het bos gewandeld voor een potje piratenstratego (vorm van levend Stratego).

Na de middagmaaltijd moesten de kinderen verplicht een uur op bed liggen (slapen of lezen, niet praten), zodat ze uitgerust verder konden: vrij spelen (zwemmen, tekenen, balspelen en weet ik wat al niet meer)

Tussendoor trakteerde Morris op lolly’s, dus onze dag kon niet meer stuk.
54 opmerkingen:

 1. Richard en Karin6 augustus 2012 om 17:11

  ha Henriëtte vandaag hoef je niet ver te zoeken we zijn de eersten die wat schrijven!!
  volgens mij hebben jullie je weer prima vermaakt. hebben jullie wel munten verdiend met tent opruimen? t is maar goed dat we dat thuis niet doen, want dan kreeg je er nooit 1 bij, het zou je alleen maar munten kosten.
  we hebben je zelfs op foto's kunnen ontdekken, erg leuk!! en heb je ook djembee gespeeld?
  hier is alles goed, we vermaken ons prima. we wensen je een hele prettige avond en alvast slaap lekker vannacht en morgen weer een nieuwe dag vol avonturen vermaak je lieverd!!
  dikke kus Richard en mama xxxxx en een pootje van daisy en luna.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Moeder van Lucius6 augustus 2012 om 17:41

  Hoi Lucius,
  Wat een goeie foto van jou, hard rennend in het bos! Volgend jaar krijg je alleen maar oranje t-shirts van me mee, zodat ik je op alle foto's meteen herken. Of misschien kan je vóór die tijd je haar groen verven. Dan pik ik je er ook zo uit.
  Door dat zwemmen van jou wilde Gapie ook zwemmen vandaag, hij wilde daarna niet onder de douche vandaan. Handig, want toen kon ik me even snel aankleden. Morgen gaat hij naar de opvang, en ik aan het werk achter de computer.
  Met een STERopruimer als jij hadden jullie zeker véél piratenmunten verdiend?! Ik ben wel benieuwd wat jij in plaats van de hamburgers enz. eet, of schep je gewoon wat extra spinazie en witlof op? Of een extra yoghurtje?
  Heb je je Zware Jongens al uit? Heb je al gitaar gespeeld. Vragen vragen... Ik ben zo benieuwd. O, kleine Frank staat aan de deur om met je broertje te spelen.
  Mama

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Lucius, het is heel erg leuk om te kunnen volgen wat jullie zoal doen. Ik kijk voortdurend op de site hoe het gaat. Zo te zien geweldig. Heb je al Venus gespeeld bij het kampvuur? Ben heel benieuwd, dag schatje oma P.

   Verwijderen
  2. Moeder van Lucius6 augustus 2012 om 18:01

   O ja, nog iets anders: als je wilt, kan je in het nieuwe schooljaar starten met karate. Je hebt een plek. Niet bij die leraar die we tegenkwamen, maar wel lekker in de buurt.

   Verwijderen
 3. Hoi Esmee

  Jullie treffen het daar maar lekker eten, mooi weer volgens ons
  Geweldig nou super genieten daar
  Hier regent het bijna de hele dag al
  Groetjes en een dikke knuffel
  Papa mama en douwe

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gerrit, Saskia en Julia Nagtegaal voor Lucas N6 augustus 2012 om 18:03

  Hallo Lieve Lucas,

  Allereerst even voor de helden van vandaag, Hartstikke knap dat jullie zelf je infuusje hebben geprikt!!! Dikke duim voor jullie!!!

  Wat een leuke foto's zaten er vandaag weer bij, het ziet er zo gezellig uit!
  Ik heb gezien dat je liep te keten bij het zwembad ;-)
  Die trommel Djembee was ook erg leuk! Net als op school, leuk hoor!
  Morgen ook heel veel plezier gewenst!!
  Je bent onze toppertje!!

  Dikke kus van ons allemaal
  Papa, mama en Julia
  Poot van Max

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi lieve Lucas!

   Wij vinden je een super stoere bink! Zo te zien hebben jullie het met elkaar ontzettend leuk! Heel veel plezier met je vrienden en vriendinnen! Dikke kus Marc Kitty melvin en Delano xx

   Verwijderen
 5. Hoi Leah! Wat goed een eigen setje gezet! wat goed van je! Heb je het naar je zin? Ik denk van wel! Veel plezier vanavond! Kus van papa, mama en Jonas!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo lieve Indy...wat een ontzettende gezellige boel bij jullie.. Ik heb je een paar keer op de foto s zien staan nu en wat zie jij er blij uit. Ik vind het erg fijn om te s zien hoe leuk jij het hebt. En wat ben je toch druk met alle dingen die je daar doet, mooie piraten vlaggen maken en muziek maken. En dan zou je dat uitrusten wel even nodig hebben gehad denk ik. Bij ons in enschede regent het de hele dag elke keer. Booster zit al bij de deur te wachten tot jij hem weer komt aaien. Een hele dikke kus van mama

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anne, Jinjie en Mike6 augustus 2012 om 18:36

  Hoi Jennie,
  We hebben je op een aantal foto's al gezien! Zo te zien heb je het erg naar je zin. Ben je trouwens nat geworden bij de doop of ben je alleen maar door het zwaard "geslagen"? Over het eten heb je niets te klagen, ziet er allemaal goed uit. Dat lust je allemaal wel. Mike heeft vandaag bij JIBB gesport. Hij vindt het heel erg leuk en er zijn ook kinderen van school in zijn groepje. Morgen kijken we weer wat jullie dan weer hebben gedaan. Veel plezier! Kus van papa, mama en geen knuffel van Mike (grapje).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo ma petite Lea,

  Dit is geweldig om te lezen wat jullie allemaal doen en om jou te zien op de foto's! Je mag tegen Bram zeggen dat we hem heel dankbaar zijn!
  Dat stratego spel was ingewikkeld, of niet soms, want je kijkt wel heel moeilijk op die foto ha ha! En wie is die leuke meid met wie je speelt?
  Het programma klinkt echt gaaf, heb je eigenlijk djembe gespeeld of vlaggentjes gemaakt? En hebben de piraatjes gisteren avond storm op zee gehad? Hier was er in ieder geval omweer.

  bisous,

  Mama en papa

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ha die Jalisa,

  Wat lees ik nu, heb je zelf je setje geplaatst, toppie, weer een taakje minder voor je moeder, voortaan kan jij 't zelf,haha. Heb ook een foto gezien waar je op de stoel staat en een cadeautje krijgt voor 't zetten van je MIO,wat een verwennerij zeg. Ook zag ik dat je een mooie vlecht had, en op een grote trommel of hoe zo'n ding ook mag heten aan 't slaan was. Zo aan alle foto's te zien vervelen jullie je geen minuut, alleen toen je verplicht een uurtje op je bed moest liggen natuurlijk, dan duurt een uur wel heel lang, maar rust zo af en toe is ook nodig.
  Nou tot morgen, we kijken weer uit naar de Blog, en foto's.
  Laterszzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ha piraat lea,
  Jullie zitten niet echt stil als ik dat zo allemaal bekijk.
  Wat een leuk kamp zeg. Ik lees bij papa en mama dat ze je op een foto et heb.gezien hebben maar ik kan je niet vinden. Echt te gek wat jullie daar allemaal meemaken. Dit zul je niet snel vergeten. En al die nieuwe vrienden, jij bent mij toch een bofkontje zeg. Morgen vertrekken wij naar een andere camping in het Jeseniky gebergte ook in Tsjechie, ik weet niet of ik daar internet heb.
  Groetje van Oma Nellie en Opa Cor. En veel plezier daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Carlo, Judith, Sanne en Tom6 augustus 2012 om 19:05

  Hoi Rafi,

  Wat een gaaf kamp! We hebben net alle foto's bekeken en verhalen gelezen. Echt super. Veel foto's van je voorbij zien komen en ook van Sil. De anderen kennen wij niet, maar daar ga je vast ons na het kamp heel veel over vertellen. Slapen jullie wel een beetje? Niet teveel keten hè haha. Heel veel plezier. Dikke knuffel van Tante Juud en Ome Carlo. High five van Tom en Sanne.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Carin, Michelle en Luna (voor Verena)6 augustus 2012 om 19:12

  Heey Verena,

  Zo te zien hebben jullie het allemaal weer naar je zin op kamp, het ziet er ook allemaal weer geweldig uit!
  En volgens ons treffen jullie het ook nog met het weer, eigenlijk zijn wij wel een beetje jaloers! We hebben ook aan papa doorgegeven hoe hij een berichtje naar je kan sturen, misschien zal hij dat nog wel doen...
  Heel veel plezier daar en lekker slapen straks!!

  Dikke kus van mama en Michelle, en een pootje van Luna!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gabry, tante van Loes6 augustus 2012 om 19:32

  Dag piraat Loes,
  Heb je op school geregeld dat je een week later mag beginnen? Na zo'n drukke, te gekke week zal het wel wennen worden volgende week. Nu nog geen zorgen over maken hoor. Eerst verder genieten. Benieuwd naar de avonturen van morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Jelle, zo te lezen genieten jullie alweer volop van het kamp. Gelijk al zwemmen op de eerste dag, dat vond jij vast wel leuk! :-) Mama en Niels zijn in Kolhoop aangekomen en slapen vannacht ook in een tent. Krijg je nog een beetje van de olympische spelen mee of ben je daar te druk voor ;-) Heel veel plezier nog daar! Groetjes van papa.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Marscha en Mark (en Alana en Siènne)6 augustus 2012 om 19:44

  Hey Isa, we zijn apetrots op je! Al op de tweede dag de held!! Zo te zien heb je het lekker naar je zin! Een pluim voor de begeleiders want jullie hebben leuke dingen bedacht te doen. Morris en Joey gefeliciteerd! We zijn jaloers op het weer bij jullie!

  Groetjes van ons allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lieve Ramzi,
  Vandaag moest ik weer werken dus Layla en papa hadden een stil dagje samen. Toen ik thuis kwam heb ik meteen de com. gepakt en samen met papa het verslag van Bram gelezen en de foto,s bekeken. Wat ziet het er allemaal gezellig en leuk uit! Knap van de meiden dat ze zelf hun kathetertje hebben gezet, leuk dat jullie ook op dit gebied jullie grenzen leren verleggen.Lukt het jullie om de tent netjes te houden?
  Vanavond kwam David je ophalen om buiten te spelen, je andere vrienden weten dat je tot vrijdag weg bent dus die komen nu niet meer aan de deur.
  Morgen is het alweer dinsdag, wat gaat de tijd toch snel, geniet er maar van , tot morgen mama, papa Layla en.........Flexy vandaag zei hij waf!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Papa, mama en Lietje6 augustus 2012 om 19:59

  Hè Sebassie ouwe hooligan,
  Dat is wel cool allemaal hè. Piraatje spelen, in legertrucks rijden, slapen in legertenten, leuke spelletjes doen, trommelen, zwemmen en nog veel meer. Geniet maar lekker van je kampweek.
  Veel plezier nog daar en misschien zie ik je nog wel op een foto....want volgens mij verstop jij jezelf als de camera in de buurt is ;-)
  Dikke kus van ons uit Hendrik Ido Ambacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Suzanne (moeder van Willemijn)6 augustus 2012 om 20:10

  Hoi Willemijn,

  Fijn om te lezen dat jullie gisteravond bijna geen last van het slechte weer hebben gehad! Hopelijk was dat vandaag ook zo. Hier heeft het behoorlijk geregend! Ik heb je al een paar keer op de foto gezien, leuk! Fijne avond vanavond en ik mail je morgen weer!

  Knuffel van mama (en de rest natuurlijk!)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Lieve Lucius, een natte kus van je tante Tollie.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. hoi henriette
  wat leuk om de foto,s tezien ik heb je zelfs kunnen vinden tussen al die kinderen . nog veel plezier en slaap lekker voor straks gr trijn

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Tante Debby (Hannah verstraete)

  Hallo hannah,
  Hoe gaat het daar? We zijn allemaal super benieuwd hoe je het daar stelt, We volgen de blog nu dagelijks.
  Hopelijk horen we je nog via deze blog
  Vele groetjes
  Tante Debby,Nonkel Wouter, Noah en Mauro

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Moeder van Lucius6 augustus 2012 om 20:27

  Hoi Lucius,
  Ik geloof dat jouw tante je een beetje aan het plagen is. Niks van aantrekken hoor, als ze volgende week taart komt eten, plagen we terug!
  Heel veel plezier nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hi Jasper en alle anderen!
  Dus de piratenhelden strijden om piratenmunten. Dat wordt nog een hele opgave, als je zoals thuis je spullen zo lekker om je heen verzamelt. Maar we vertrouwen erop dat je je best doet om zoveel mogelijk munten te scoren. Samen met de anderen natuurlijk want dan kom je het verste. Gelukkig ben je nu gedopt. Vaak moet je daarvoor ook nog iets belven. Wat heb je beloofd? Misschien kunnen we daar thuis nog misbruik van maken. Veel plezier en we zien morgen wel weer wat jullie verder hebben beleefd. Knuffels en kus van mij, mamma, broers, Snuf, Snuitje, Pluis en Vlekkie.

  Papa (Gert Jan Wieten)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ha die Jelle,
  Vandaag 2 zilveren medailles, springruiters en zeilen (Marit Bouwmeester). Morgen is de beurt aan Epke, spannend of het hem gaat lukken.
  Niels en ik zijn in Kolhoop, heb net Niels in z'n tent gestopt (we hebben allebei een eigen tentje). Niet zo luxe als bij jullie hoor, wij slapen op een luchtbed en kunnen niet rechtop staan.
  Heb je al veel piratenmunten verzameld? Wat zul jij straks goed op kunnen ruimen zeg!
  Slaap lekker straks en morgen weer een fijne dag gewenst.
  Liefs, mama

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wim en Marian Hermsen6 augustus 2012 om 21:10

  Hallo Morris,

  Alsnog van harte gefeliciteerd. Van mama hoorde ik al dat ze jouw vanochtend al vroeg een berichtje had gestuurd en Rene en Loes ook, dus nu ook nog maar snel even, voordat je verjarig voorbij is. Oma is vanochtend vertrokken, samen met Saartje en morgenochtend gaan mama en Jesse een paar daagjes samen weg. Floris in Ulft. Wat een rust hebben Wim en ik dan!!!
  Zo te zien op de foto's doen jullie dit jaar weer ontzettend veel leuke dingen. Geniet nog maar lekker en tot vrijdag.

  Dikke kus, Wim en Marian

  ps: ik heb vrijdag een verrassing voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hoi Eline,
  Vanochtend Jara gezien. Ze lacht veel en eet als een nijlpaard.
  In Winterswijk is het ook mooi weer. Vanavond hebben we vis gegeten en nu zitten we lekker te lezen. Fijne dag dinsdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. karin rijnsburger6 augustus 2012 om 21:30

  Hallo Coen Ruigrok!!
  Wat is het leuk aan de foto's te zien op je kamp!! Heb jij ook al veel piraten munten verdient??
  Siebe mist jou wel want die wilde met je spelen toen we terug kwamen van vakantie. Nog heel veel plezier.
  Groetjes van Andre, Karin, Joost en Siebe xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hoi Thomas,
  Dat ziet er allemaal super uit daar in dat legerkamp. We zien je niet veel op de foto, dus zorg maar dat je af en toe ook in beeld komt! We zijn hard aan het werk in je kamer, maar het is nog niet klaar hoor, dus maak nog maar even veel plezier daar en kom als een echte piraat terug.
  Kus, papa en mama

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Hoi Jaap
  Zo te zien ziet het er bij jou erg gezellig uit.
  Leuk dat jullie met de djembe's bezich zijn geweest.
  Hier is alles oke.
  groeten van ons allemaal mamma.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Mama van Quinten6 augustus 2012 om 22:36

  Hoi Lieverd,

  Zo te zien vermaak jij je wel tussen die piraten. Doe maar goed je best met al die piratenmunten want ik weet: de dingen die je hiervoor moet doen kun jij heel goed.
  Is het nog gelukt om na het middageten even rustig te of moesten ze met moeite je mond dichtplakken.

  Liefs van ons allen en blijf genieten. een Kukel van Noena en Donald Duck, een kopje van Felix en Kiara en een blub van de vis. Helaas is kikkertje overleden...

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Marco, Naomi en Nina6 augustus 2012 om 23:07

  Lieve Rafael,

  Heb je vandaag de kaart ontvangen, wij hopen van wel! Heb een mooie vlag gemaakt? We zijn erg benieuwd! Zullen we thuis ook doen dat je muntjes krijgt als je je kamer netjes hebt opgeruimd. Zal wel moeilijk zijn geweest he, vanmiddag op bed rusten zonder te praten hahaha. Je zal vast en zeker nu al wel slapen, wij gaan nu ook slapen! Dag schatje, stuur morgen weer een berichtje! Hele hele hele dikke kus, Mama, Papa en Nina

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hoi Koen,

  Wat een goed idee om je oranje trainingsjack aan te trekken. Nu herkennen we je direct op de foto's tussen al die blauwe shirts.

  En is je piratenvlag goed gelukt.?

  We vroegen ons af of je al een keer boven de 100 koolhydraten had gegeten. Ja? Lekker is het eten daar, he!
  Dikke kus,
  papa,mama, Thom en Jasper

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Danielle, Raijmond, Tibbe en Elise7 augustus 2012 om 00:18

  Hallo lieve Viggo,

  We zagen je op de foto! Druk in de weer om een mooie piratenvlag te maken... of heb je stiekem een dino getekend?

  Ik ben heel benieuwd hoe het met je gaat en of Pleun je er al van heeft overtuigd dat je ook zelf kunt spuiten. Ik weet dat je het nog steeds een beetje lastig vindt, maar wie weet gaat het een dezer dagen tijdens dit kamp lukken en word je daardoor ook 'n keer held van de dag! Dat is pas stoer!

  We zagen ook op de foto's dat jullie allemaal geweldig leuke en spannende avonturen beleven. Hoe was het om piratenstratego in het bos te doen? En? Heb je een mooi plekje gevonden om je te verstoppen in het bos? Want dat doe je zo graag!

  Nou, lieverd, we wachten de nieuwe verhalen en foto's rustig af. Veel plezier met weer een nieuwe dag vol verrassingen. Tot later. Liefs van mama, papa, Tibbe en Elise.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Sander de papa van Fleur7 augustus 2012 om 00:24

  Hoi Fleur,

  Zie allemaal leuke gezellige foto's ! Hebben jullie nog regen gehad ? Hier stond zondag de straat blank. Naomi is ook weer thuis ! Ze stond direct weer voor de deur .

  Kus Papa, Margot , je vissen en Grillworst

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Steven en Colette7 augustus 2012 om 07:21

  Goedemorgen Maud en Melvin, wat een leuke dingen hebben jullie gister weer gedaan! Levend stratego, een spelletje in het groot en dat voor onze grote spelletjes fan. En daarna lekker tekenen/ knutselen speciaal voor de knutsel fan. Geniet er maar lekker van! Groetjes van papa en mama

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Christa van Dee, mama Morris7 augustus 2012 om 07:25

   Hallo kanjer,

   Lekker geslapen. Het zal vaak wel keten zijn in die tent. of niet!!
   Jesse en ik gaan dadelijk met de trein naar Antwerpen. Papa zet ons af in Utrecht. Een hele fijne dag vandaag. Is het vandaag jullie dagje uit (misschien wel weer naar Tivoli ????) Geniet maar weer volop, samen met alle andere.

   Dikke kus van mama

   Verwijderen
 36. Danielle & Raijmond - mama & papa van Viggo7 augustus 2012 om 08:30

  Goede morgen lieve schat,

  Heb je lekker geslapen? Hebben de muggen je al te pakken gehad? Vast niet. Misschien moeten we de klamboe thuis ook ophangen.

  Hier schijnt de zon alweer. Hopelijk hebben jullie vandaag ook een heerlijke zonnige dag. Veel plezier!

  Liefs van mama, papa, Tibbe en Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 37. juliet willemsen, mama van sil7 augustus 2012 om 08:53

  Hoi, lieve Sil

  Vandaag weer een spannende pieratendag. Het zonnetje schijnt lekker en af en toe een paar spetters dat hinderd niet van je bent niet van suiker toch. Een uurtje slapen en niet praten oei dat is moeilijk niet jouw sterkte punt. Geniet van deze gezellige dag en vanavond kijken we weer uit naar het verslag van Bram en de leuke foto's.
  dikke knuffel. papa en mama, anouk en twanneman

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Marco, Naomi en Nina7 augustus 2012 om 09:04

  Lieve Rafael,

  Hoop dat je lekker hebt geslapen? Vandaag een fijne dag, ben benieuwd wat jullie allemaal gaan doen! Hoop dat de zon ook nog tevoorschijn komt. Veel plezier! Dikke kus ook voor Sil, Mama, papa en Nina

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Lieve Indy..

  Hier een berichtje van je vader. Ik zie dat jij het erg leuk hebt daar. En je hebt een vriendinzie ik op de foto s. Wat doen jullie toch veel leuke dingen. Geniet nog even van jou kamp. Ik hou van jou. Dikke kus papa

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Hallo Lea,
  Daar ben ik weer. Ik heb wel internet maar het komt niet tot aan de camper dus ik moet even naar de receptie. Wij hebben het vandaag koud gehad en nu regent het zelfs. Direct nadat we klaar waren met alles weer een beetje op te bouwen begon het te regenen. Morgen gaan we weer op nieuw avontuur uit. Jullie, daar in Nijmegen. zullen dat ook wel doen he? Meiske heel veel XXXXXXXXX en groetjes van de reizigers Cor en Nellie. Geniet ze!!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Hoi Loes,

  Evi: Ik hoop dat je een heel fijn kamp hebt en dat je veel plezier hebt daar.
  Groetjes en tot heel snel en ik hou van jou. xxxxjes Evi

  Tigo: Hallo,vind je het leuk op kamp? groetjes van Tigo en ik hoop dat je onze kaartjes al hebt gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Oma en opa Hasker7 augustus 2012 om 20:04

  Hoi Eline (van der sluis)

  Volgens de foto's vermaken jullie je uitstekend en is het eten lekker. Ik begrijp dat je ontvoerd en vermist bent geweest maar dat het allemaal toch weer goed is gekomen. Er heeft zeker iemand losgeld betaald maar wij dus niet! Het weer wordt steeds beter in de loop van de week. Dat zit dus wel weer goed. Veel plezier! Groeten van oma Elske en opa Jan.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Oma Corrie en Opa Hans7 augustus 2012 om 21:08

  Hallo Loes wij hebben je gezien op enkele foto,s en we denken, dat je veel plezier hebt daar en kunnen jullie goed vermaken. Wij hopen, dat het deze week mooi weer blijft, zodat je nog vele activiteiten kunt doen
  Heel veel groeten en kusjes van Oma Corrie en Opa Hans.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Hoi Jasper van Dijk,
  Heb je het een beetje naar je zin daar? Het is hier wel erg rustig zonder jou, hoor! Heel veel plezier nog de laatste dagen, en tot vrijdag. Groetjes mama

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Hoi Lucas (uit Vleuten)!

  Ik zat net even foto's te kijken van jullie stoere kamp. Gaaf hoor!!
  Maar euh... die raket wel laten liggen hoor, die moet je niet hierheen schieten ;-)
  Veel plezier nog!

  Groetjes!
  Martijn, je oom uit Utrecht en Brussel

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Papa en Mama Loes Verberne7 augustus 2012 om 22:02

  Hallo Loes,

  Ik las op Twitter dat de berichten erg populair zijn dus dan kunnen wij niet achter blijven. Weer een leuke dag gehad? Helaas moet ik (papa) gewoon weer werken. Morgen woensdag mag je dan je zakgeld opmaken. Koop er maar iets moois van. We zijn benieuwd waarmee je thuis komt.

  Groetjes Papa en Mama

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Hoi, lieve Hannah,
  We hebben samen naar de foto's zitten kijken en merken dat je het wel naar je zin hebt, goed zo!
  We lezen ook dat je voor de eerste keer zelf je naaldje hebt geplaatst, amaai, kei cool hoor. Daar kijken we echt van op hoor.
  Geniet er nog maar van, wij horen er wel van als je terug bent. Doeg!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Hoi Lieve Rafael, wij volgen jou natuurlijk via de site. En zien jou op verschillende foto's verschijnen en zo te zien heb je een geweldige week. Wij willen jou nog heel veel plezier toe wensen. Een dikke knuffel van Tim, Mariëlle, Merel, Sem en Jordi.... En niet te vergeten Joep en Smik. Tot snel. X-jes

  BeantwoordenVerwijderen
 49. In bovenstaande blog bij de helden had ik, per ongeluk, de regel over Lucas uit cluster 2 niet vermeld. Hij stond wel tussen de overige helden op de foto. Dus nu alsnog die held vermeld.

  Mijn excuses voor deze fout.

  Bram sr.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Hallo mijn stoere meid,
  Als ik dit allemaal lees en zie wil ik de volgende keer ook wel mee, wat hebben jullie het daar gezellig zeg.
  Jij zult een heleboel leren daar, dat kan niet anders.
  Ik vind het moeilijk om jouw op een foto te herkennen. Allemaal een blauw t Shirt en van die lange haren, ik kan je niet vinden. Als je weer thuis bent moet je ons dat maar eens laten zien met tekst en uitleg erbij natuurlijk he meiske. Groetjes XXXXXXX van Oma Nellie en Opa Cor, doei.

  BeantwoordenVerwijderen

Wij zouden het heel leuk vinden als je een bericht achterlaat. Kies bij 'reageer als' voor de optie 'naam/url' en vul daar je naam in. Een url adres opgeven is niet verplicht, maar dan weten wij wie ons heeft geschreven. Dank alvast voor je berichtje en nog veel plezier bij het lezen en bekijken van deze site. Graag tot ziens!