zondag 4 april 2010

Sponsors, súper bedankt!

Naast de vele vrijwilligers die dit jaar weer hebben geholpen bij alle voorbereidingen, zijn er ook een aantal bijzondere mensen en/of bedrijven die ons het een en ander cadeau hebben gedaan. Met een duur woord heet dat ook wel: sponsoring.

Slimpie Nederland, Marijke Koning (Prikkedief), de Charity Commissie van Herbalife, Frank Aalten (LifeScan Benelux), Annie Koster (Bayer B.V.), van Ganswinkel Groep, (organsiatie in het ophalen en verwerken van afval), Astrid Janssen (pomptasjes), hartelijk bedankt voor jullie bijdragen!


Hieronder vindt je de contactgegevens van de bedrijven die ons geholpen hebben, mocht je op zoek zijn naar de producten, dan kun je hen via deze weg vinden.


Pomptasjes (Astrid Janssen)
Zie: www.pomptasjes.nl
Het webadres voor leuke tasje voor je pomp. Er zijn verschillende
varrianten voor zowel jongens en meisjes. De tasjes worden met
de hand gemaakt en zien er echt super leuk uit.
Slimpie Nederland

Zie: www.slimpie.com
Net als andere jaren worden we dit jaar door Slimpie Nederland gesponsord met vruchtenlimonadesiropen, waar we tijdens de week vele liters lekkere ranja van maken. Hier zijn we erg blij mee, want de kinderen (en ook begeleiders :) drinken op kamp veel van de suikerloze ranjaproducten. De vruchtenlimonadesiropen zijn suikervrij, zonder kunstmatige kleurstoffen en bevatten geen gluten, maar belangrijker nog: ze zijn vooral erg lekker....

Smeva
Zie: http://www.smeva.com/nl/Smeva is een internationaal opererend toonaangevend bedrijf in de wereld van koeltechniek, winkelinrichting en gebouwklimaatbeheersing.
Smeva ontwikkelt, produceert, reviseert, verhuurt en verkoopt koelmeubelen, koelinstallaties en koel- en vriescellen.


Herbalife - Persoonlijke Verzorging
Zie: www.herbalife.nl
Herbalife helpt mensen bij het nastreven van een gezonde, actieve levensstijl. Dit doen ze door producten aan te bieden op het gebied van gewichtbeheersing, gerichte voedingssupplementen, vitaliteit, sport & fitness en uiterlijke verzorging.

Aan degenen die ervoor kiezen om Onafhankelijk Herbalife Distributeur te worden, biedt Herbalife een financieel interessante zakelijke mogelijkheid.


Prikkedief
Zie: www.prikkedief.nl
Prikkedief maakt fleurige en bijzondere diabetes insulinepennen tasjes. Zie de site voor deze tasjes met een eigen karakter; Vinduer, Roser, Farver en Prikker.

Van Gansewinkel Groep

Is een grote organisatie in het ophalen en verwerken van afval.
Dit jaar hebben ze ons geholpen aan een container zodat we dit jaar ook onze afval kwijt kunnen.
Voor meer info zie: www.vangansewinkel.nl