vrijdag 6 augustus 2010

De laatste avond

Donderdagavond is traditiegetrouw de bonte avond met afsluitend een kampvuur.

Met als spreekstalmeesters Mike en René was de bonte avond weer een mengeling van humor en  talent.

Ik ga hier niet al die acts waarom wij moesten lachen of met bewondering toekeken omschrijven, ik laat de foto’s voor zich zelf spreken.

Na de bonte avond werden de dokter (Martijn) en de militairen (Frank, Frits, Joey) en burgermedewerkster van Defensie Lia gedoopt, want dat was nog niet gebeurd omdat deze zeer gewaardeerde medewerkers “recht” hebben op een extra druppeltje water, en dat extra druppeltje hebben ze gekregen!

Ze moesten eerst wat opwarmoefeningen doen en toen met de ogen dichte en aantal zaken proeven en dan raden wat het was, u raadt het al: niet alles was even lekker of gebruikelijk om in de aangeboden combinatie te eten, ten minste, ik eet nooit pindakaas met hagelslag gemengd of iets dergelijks, en dat was zo te horen nog de lekkerste combinatie.

Daarna kregen ze de volle laag door middel van de tuinslang met sproeier, en werden ze letterlijk en figuurlijk kletsnat gespoten, en als of dat nog niet genoeg was doken Frits, Joey, Lia en Frank nog even met kleren en al in het water van het zwembad en dat water was behoorlijk koud geworden.

Ondertussen had Giel al de kampvuren aangestoken en waren er banken rondom gezet en nadat iedereen rond het vuur zat hebben we nog een flink aantal kampvuurliedjes gezongen en rond 12 uur ’s nachts gingen de kinderen moe maar voldaan naar bed.

Om 24:00 uur hebben we natuurlijk Joey en Simone gefeliciteerd omdat ze vrijdag jarig zijn, ook Morris is vrijdag jarig maar die krijgt straks bij het ontbijt onze felicitaties en natuurlijk gaan we dan ook nog voor ze zingen.

Uiteraard mogen ze vanmorgen uitslapen, en terwijl ik dit zit te tikken (08:15 uur) zijn behalve ik, alleen Ed en Marian van de keuken al min of meer wakker en slaapt de rest nog als een roos.

Ik denk niet dat vandaag nog een nieuwe weblog maak, maar ik beloof u dat ik ergens in het komende weekend vanuit mijn eigen huiskamer de weblog compleet zal maken met de zaken die deze vrijdag nog staan te gebeuren.

Tot zaterdag of zondag dus,

 

Bram Boone20 opmerkingen:

 1. paps en mams van Nina B6 augustus 2010 om 09:44

  Nina, wat was je mooi met de bonte avond.
  Wauw, een echte prinses!
  En zag ik jou daar met een microfoon in je handen? Spannend!

  Lieve Nientje, tot straks!

  Kus, papa en mama

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jort
  Ik zie je op de foto in je verkleed-pak door het kamp lopen zo te zien heb je een hoop lol daar op kamp. Mam, Froke en Thies komen je vanmiddag ophalen. Ik kan nog niet meekomen maar zit thuis vol verwachting op de kamp verhalen te wachten.
  Tot vanmiddag

  groetjes pap

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Rinske, mama en papa (van Anne Alkemade)6 augustus 2010 om 10:07

  hoi lieve Anne,

  We verheugen ons er heel erg op je straks weer te zien. Was de bonte avond leuk? En deed jij nog iets? Nog een gezellige ochtend en slaap nog maaar lekker door! kusje kusje kusje papa, mama en Rinske.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. bart,erna rosan en dirk6 augustus 2010 om 10:45

  heeey lieve karel

  tot straks !!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. het vriendje van Isabelle6 augustus 2010 om 11:02

  Hey kids,

  Jullie zullen wel moe zij, maar volgens mij hebben jullie een superkamp gehad, het leek mij in ieder geval te gek...!!!

  Tot strakkies Bellieeeeee!!!!

  Michel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. richard zonneveld6 augustus 2010 om 11:18

  hoi Marit
  Ik vind het wel een heel klein vuurtje hoor!!
  Wat ik ook zag dat je een ACT hebt in gestudeerd wel leuk om te doen zeker. Jullie waren wel allemaal mooi verkleed op de bonte avond. Het was weer laat geworden, hoe vroeg was jij vandaag je bed uit.
  Gister avond zijn we met opa wezen vissen in de boot. Opa had de eerste vis en Bryan de grootste.

  Als ik dit zit te schrijven zijn mamma, omea en Bryan al onderweh om je op te halen, helaas kon ik niet mee maar ik zie je vanavond en dan hoor ik wel hoe het geweest was,

  Groetjes van Pappa
  ) en opa en oma zonneveld'

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Christa (mama Morris6 augustus 2010 om 12:41

  Hi jarige job,

  de taart en de kadootjes staan al klaar.

  Papa komt niet mee jou ophalen, want hij moet werken. Ik breng Floris mee en ..... en .....

  Tot zo.

  Dikke kus, Mama

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Angelique (nichtje van rafael)6 augustus 2010 om 14:35

  Hoi Rafael,

  wat een drukke maar leuke week heb jij gehad zeg! Ben echt jaloers! Volgend jaar wil ik ook mee hoor! Geniet van je laatste dagje en avondje!

  Enne, als je terug bent moet je mij maar snel bellen voor een logeerpartijtje!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Martijn en Hester (ouders van Jelle)6 augustus 2010 om 15:05

  Hallo leiding, vrijwilligers en militairen,

  Graag willen we jullie allemaal enorm bedanken voor de leuke tijd die Jelle bij jullie op het kamp heeft gehad. Helaas was het kamp voor hem wegens ziekte ietsje eerder ten einde, maar erg leuk zoals hij vandaag nog wel even gedag kom komen zeggen! Hartelijk dank en als het aan Jelle ligt "tot volgend jaar"!!!

  Groetjes, vast ook namens Jelle,
  Martijn & Hester (ouders van Jelle)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Frank en Kareltje6 augustus 2010 om 20:56

  Hallo allemaal,
  We zijn allemaal weer thuis en hebben een prachtige week gehad. Het was voor mij de eerste keer en als het aan mij ligt, zeker niet de laatste. Groetjes van Frank (Rivella Light) en Kareltje!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Allemaal heel erg bedankt voor de geweldige kampweek! Ik heb het heeeeeel erg leuk gevonden. Kan alleen nog maar aan de afgelopen dagen denken. Het was super!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ook wij willen iedereen die zich op en voor dit kamp heeft ingezet heel hartelijk bedanken. Het voelt als een warme deken dat jullie Jort zo'n enorm leuke week hebben bezorgd!
  Bram willen wij bedanken voor het bijhouden van deze weblog en het maken van foto's. Zo leuk om vanaf een afstandje alles te kunnen volgen, want het loslaten van een kind met diabetes is nog een stapje moeilijker dan een kind zonder diabetes!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. de ouders van Maris en Toon7 augustus 2010 om 10:30

  Allemaal heel erg bedankt voor de fijne kampweek en de goede zorgen. De kinderen hebben het super gehad. Als het aan hun ligt, volgend jaar weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ouders van Maris en Toon7 augustus 2010 om 12:06

  Lieve Willeke en Mike,
  Jullie bedankt voor de goede zorgen voor onze kids. En Willeke, hopelijk is het heel erg meegevallen. Maris is in elk geval heel enthousiast over je en heeft veel steun aan je gehad. Misschien tot volgend jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Groot respect voor alle vrijwilligers van dit grandioze diabeteskamp.Hartelijk dank.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Milan (leiding cluster 2)7 augustus 2010 om 13:44

  Wat raar, om weer thuis te zijn! Geen spelende, schreeuwende en aan mijn oren-trekkende kinderen meer. Tijdens het eten verwacht ik toch steeds weer bloedsuikerwaarden en rekensommetjes voor de bolushoeveelheden. Ik vond het kamp heel erg leuk en hoop jullie volgend jaar weer te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Lydia (clusterhoofd cluster 2)7 augustus 2010 om 14:20

  lieve allemaal,
  nadat ik maar liefst 14 uur heb geslapen, werd ik wakker omdat ik de kinderen wilde roepen voor het eten. Haha, ik denk er nog steeds veel aan! Ook ik, en met mij alle begeleiding, heb het geweldig gehad. Ik hoop dat iedereen lekker heeft kunnen bijslapen, en hopelijk tot volgend jaar!
  Liefs, Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 18. bart en erna(ouders karel)7 augustus 2010 om 14:21

  lydia,milan,liesanne,verdere begeleiding,verpleegkundige,kinderarts,bram,keuken brigade,militairen en ....

  super bedankt voor de fijne week voor karel. dat we karel een week in vertrouwde handen konden achterlaten is heel bijzonder!!!!nogmaals BEDANKT!!!!!en geniet van de rust

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Alle begeleiders, het medische team, de militairen etc. hartelijk bedankt namens Debby en ons (ouders). Een héél special bedankje aan Willeke voor de intensieve begeleiding die Debby toch regelmatig vergt. En natuurlijk Bram, die ons alle avonturen via het weblog en twitter mee liet beleven. We hebben de DVD en CD natuurlijk direct bestelt! Verder wil Debby nog de groeten doen aan alle andere kinderen.

  Groetjes,

  Richard & Tonneke van den Bovenkamp

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Pleun (leiding cluster1)7 augustus 2010 om 15:42

  Wat raar om thuis te zijn!
  Zo leeg, zo stil, zo saai ook eigenlijk!!
  Geen kinderen meer om te verzamelen en te prikken voor het eten ...
  Ik denk dat we allen een hele toffe week hebben gehad!
  Nog een fijne vakantie en hopleijk tot volgend jaar!
  Liefs Pleun

  BeantwoordenVerwijderen