zaterdag 6 augustus 2011

Donderdagavond en vrijdag overdag

Zoals al gemeld gisteren, was er donderdagavond de bonte avond, ik heb daar foto’s staan maken en dus niet precies allemaal op kunnen schrijven wie wat deed, maar er waren een koolhydratenquiz, Romeo en Julia kwamen voorbij, een toneelspel waarbij vooral Liesanne, Jarno en ondergetekende op de hak werden genomen, een smink-quiz, een moppentapper, K3, een verre neef van Peter Koelewijn zong  “Kom van dat dak af” en tenslotte moesten alle begeleiders en ondersteuners samen op het podium komen om een nieuw gebakken kamplied te zingen dat speciaal voor dit superleuke kamp geschreven was (Het is dus goed mogelijk dat ik een act vergeten ben, maar de foto’s spreken voor zich).
Tijdens de bonte avond werden er weer veel helden naar voren geroepen:

Ruben is het hele kamp maar 4 x zijn meter kwijt geraakt; de afspraak was maximaal 5 keer. Een hele
vooruitgang vergeleken met vorig jaar.

Michael van cluster 3 prikt altijd in de vingers van zijn linkerhand en zijn moeder ’s morgens en ’s avonds in de vingers van zijn rechterhand. Nu, op kamp, klaagde hij over zere vingers; eergisteren heeft hij zelf in de vingers van zijn rechterhand geprikt, dus kan hij nu afwisselen en het helemaal zelf doen.

Verena heeft voor het eerst haar infuussetje in haar been gezet.

Charlotte is dit jaar voor het eerst clusterhoofd. Ze heeft deze taak heel goed en rustig volbracht. De begeleiding van cluster 3 is trots op haar en vindt haar een superheld.

Koen moest naar het ziekenhuis is heel stoer donderdagmiddag teruggekomen.

Lia heeft een naaldje laten zetten door Milan en Loes in haar buik.

Bo heeft, zonder verdoving, een infuusset gezet terwijl ze (nog) geen pomp heeft. Bovendien is ze, ondanks haar heimwee, de hele week bij ons gebleven, ze verdient een superheldenapplaus.

Vrijdagmorgen na het ontbijt zijn we gaan opruimen en schoonmaken met zijn allen, bij het middag eten waren er natuurlijk weer helden, alleen ben ik daar mijn aantekeningen van kwijt, en zullen jullie het dus moeten doen met de foto’s.

Ook werd de beheerder van de schietbaan, Sergeant-Majoor Kees van Beek, in het zonnetje gezet en kreeg hij een aandenken aan ons verblijf en natuurlijk een daverend applaus voor zijn steun aan ons kamp.

Daarna gingen de kinderen wandelen zodat de ophalers in alle rust met de begeleiding, medisch team, Liesanne etc.  konden praten.

Bij de cadeautjes die de kinderen mee naar huis kregen zat ook een papier waarop staat hoe jullie de foto-DVD kunnen bestellen die ik weer ga maken, mocht je dat papier om wat voor reden niet het gekregen of kwijt zijn mail me dan, dan mail ik dat aan u, mijn e-mailadres is: bramboone@gmail.com

Let op: Foto-dvd’s kunnen alleen door of via de ouders besteld worden, dit doe ik om de privacy van de kinderen zo veel mogelijk te beschermen.

Bram Boone
15 opmerkingen:

 1. Klaas Hogendoorn:6 augustus 2011 om 15:28

  Hallo allemaal,

  Ik ben weer thuis, en wat ben ik moe zeg.
  Daar had ik op het kamp geen last van.
  Ik kan nu lekker uitrusten, heb een leuke week gehad.
  We deden weer veel leuke dingen.
  Ik heb ook heel lekker gegeten.
  Zeg dat maar tegen de keukenteamleden.
  Zij mogen blijven.
  De begeleiding was erg aardig, en de militaire dag was ook leuk.
  Verder wil ik iedereen (Vrijwilligers,diabetesverpleegkundige, artsen, militairen,keukenteamleden,fotograaf en iedereen die ik nog vergeten ben) bedanken voor de leuke week die ik gehad heb.

  Groeten Klaas Hogendoorn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Milan (begeleiding cluster 2)6 augustus 2011 om 15:47

  Wat voelt dat raar; die rust! Geen gegil, geschreeuw, aan mijn kleren-getrek, nagellak en vele bloedsuikerwaarden/rekensommetjes meer! Wat mij betreft doen we volgende week nog zo'n kamp (eerst even bijslapen).
  Chayenna, Matilde, Jasper: jullie waren toppers! Net als alle anderen: hopelijk tot volgend jaar!

  Groetjes,
  Milan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heerlijk thuis alle foto's en de weblog van bram aan het bekijken!! ik hoop dat ik volgend jaar weer met het medisch team mee mag. vooral de spookjes uit cluster 2 zal ik erg missen ;)
  geniet allemaal van de laatste weekjes zomervakantie en tot volgende keer!

  Groetjes Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. de bonte avond was leuk maar ik ben wel erg moe.
  volgend jaar kom ik weer!

  groetjes leetje (leah)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alle vrijwilligers willen we hartelijk bedanken voor de supergezellige, en zeer leerzame week die jullie ook dit jaar weer mogelijk gemaakt hebben voor kinderen met Diabetes!!!

  Debby heeft fantastische dagen gehad, en voorlopig zullen we nog wel even zoet zijn, met het aanhoren van alle spannende avonturen die ze beleefd heeft ;-)

  Groetjes,

  Richard, Tonneke, Bonny & Debby
  van den Bovenkamp (Veenendaal)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Rob (begeleiding cluster1)6 augustus 2011 om 20:36

  ik zit weer alleen thuis veel te rustig hier geen toeters gluten kindjes eerst (lotte) of hypo's. Ik kan niet wachten tot volgend jaar. Zit nu wel al geduldig te wachten tot ik de foto dvd kan bekijken. Ilse, Leah en Lotte ik vond het super om jullie begeleider te mogen zijn dit jaar.

  Tot volgend jaar
  groetjes
  Rob

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Yvonne Zonneveld6 augustus 2011 om 21:26

  Liesanne,Linda,Marjet,Nicole,Joey,Evelyne,Hanneke,Marjan,Bart,AnneCaro,Brenda,René,Wouter,Milan,BramT,Leanne,Martijn,Charlotte,Frank,Jarno,Pleun,Lia, Karin,Sarah,Rob,Frits,Ed,Lydia,Suzan,Rick,Giel, Willeke,Bram B,Anne en een ieder die ik vergeten ben op te noemen, onwijs bedankt voor weer een niet te vergeten kamp. Marit heeft genoten en is weer iets zelfstandiger geworden. Ze heeft vanochtend weer zelf een infuus zonder EMLA gezet. Leiding van cluster 1 de regenjas van Marit zat stiekem toch in haar tas. Ik ben ook benieuwd naar de andere foto's en ga zeker de dvd bestellen. Bram B bedankt voor het schrijven van de leuke blog en de tweets. Ik heb af en toe echt zitten lachen om de tweets.
  Groetjes en misschien tot volgend jaar. Richard, Yvonne, Marit en Bryan Zonneveld

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anne (Begeleidster Cluster 1)7 augustus 2011 om 17:01

  Zo, ook ik ben weer thuis en heb weer lekker in mijn eigen bedje kunnen slapen. En ondanks dat ik graag thuis ben mis ik het kamp heel erg. Ik mis alle kinderen, begeleiders, militairen, het medische team, het keukenteam en alle anderen! Ik wil iedereen heel erg bedanken voor het super toffe superhelden kamp. Ik heb echt genoten en kan niet wachten tot volgend jaar!

  Groetjes aan alle lieve kinderen van cluster 1.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is wel raar om weer thuis te zijn. Wat een stilte zeg. Hier moet ik wel aan wennen hoor. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad op kamp. Iedereen bedankt. En hopelijk tot volgend jaar.

  Groetjes Liesanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. arlette cluster 37 augustus 2011 om 20:41

  hoi allemaal
  ik vond het een geweldig kamp
  ik ga zeker weten volgend jaar nog een keer
  ik kan niet wachten aleen gaat het nog zo lang duren,ik mis iedereen nu al! kort samengevat:het was een super(helden)week
  liefs arlette
  p.s marjon als je dit leest , je was een superbegeleiderster!<3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lieve Lieve allemaal.....

  Nogmaals schrijf ik in dit boek...snik snik...de kinderen zijn nog steeds niet uit mijn hoofd. Elke keer zit ik te wachten voordat de toeter gaat om te eten... de gluten eerst..;-) En tja ga zo maar door... Ik mis alles en iedereen...zeker dus een voorbode om er weer voor te gaan knallen volgend jaar! We moeten er echt met z'n alle voor gaan vechten, we kunnen elkaar en deze kids toch niet missen. Bedankt allemaal voor deze geweldige week, en ook super om nog eens te lezen dat de kinders het ook zo leuk hebben gevonden. Hele vele groeten allemaal van keukenprinses Lia ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jasper van Dijk (cluster 2)8 augustus 2011 om 11:49

  hoim allemaal,
  ik vond het echt superleuk.
  hopelijk tot volgend jaar.
  jasper(cluster2)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Charlotte (cluster 3)12 augustus 2011 om 11:51

  Hey,
  denken jullie ook iedere dag weer aan onze superheldenweek?
  Het was echt een top kamp!!!

  Helaas is het jongerenkamp ook bijna afgelopen, zodat het terrein dalijk weer leeg staat. Dan heeft Kees (de beheerder) weer rust. ;)
  Maar volgend jaar maken wij weer lekkere herrie samen, toch??!!

  Dus met de fotos en héel veel leuke herinneringen wachten wij dan samen op het volgende kamp!!

  Tot volgend jaar!!

  Groetjes,

  Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben al halverwege met de foto's bewerken, sorteren, uitzoeken enzovoort.

  Bij bijna elke foto zit je weer te genieten, en denk je bij je zelf: o ja...............

  Al veel mensen hebben de DVD besteld, dus dan weet je waarvoor je dit doet.
  Ik hoop dat de DVD half september klaar is voor verzending.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Veel foto-dvd's vandaag op de post gedaan. Maar door heel veel nagekomen bestellingen kwam ik dvd's en verpakkingsmateriaal tekort, dus als je de dvd deze week (woensdag 7 september?) niet in de bus hebt gekregen, dan moet je 2 weken wachten, want ik heb tussendoor andere (leuke) dingen te doen.

  BeantwoordenVerwijderen

Wij zouden het heel leuk vinden als je een bericht achterlaat. Kies bij 'reageer als' voor de optie 'naam/url' en vul daar je naam in. Een url adres opgeven is niet verplicht, maar dan weten wij wie ons heeft geschreven. Dank alvast voor je berichtje en nog veel plezier bij het lezen en bekijken van deze site. Graag tot ziens!